Kim Kardashian a investit cel puțin 73.000 de dolari în campania de marketing pentru brand-ul Skims

foto via @celebmafia.com

Internauții sunt cu ochii pe Kim Kardashian la fiecare pas pe care îl face și toată lumea așteaptă cu nerăbdare să vadă ce surpriză a mai pregătit Kim Kardashian fanilor Skims. Fondatoarea proiectului Skims a facut un obicei din a se implica 100% în tot ceea ce creează. Pentru a realiza acest lucru, mașina Lamborghini Urus pe care Kardashian o deține, a suferit cele mai scumpe și mai moi modificări. Astfel, Kim a decis să acopere toată caroseria mașinii în material Skims. Modificarea este doar o strategie de marketing, deja cunoscută a vedetei, pentru că nu este prima dată când se intamplă acest lucru. De data aceasta, Kim a investit cel puțin 73.000 de dolari în campania de marketing pentru brand-ul Skims. Modificarea pe care a adus-o mașinii a costat aproape o avere, dar cu siguranță a stârnit curiozitatea fanilor ei, care au și cumpărat imediat produsele.

foto via @luxurylaunches.com

KIMMY HAD A LITTLE LAMB-BO!

Kardashian a folosit țesătură albă Skims în interiorul și în exteriorul Lambo-ului său, singurele care au scăpat neatinse au fost farurile, stopurile, geamurile și evacuarea. Ea a distribuit fotografii cu supermașina pe Instagram, „KIMMY HAD A LITTLE LAMB-BO!!! OMG, nu este acesta cel mai drăguț și mai amuzant lucru vreodată??? Un nou Lambo cu țesătură confortabilă totul Skims.”

Acesta nu este primul răsfăț al lui Kim Kardashian cu o schimbare costisitoare a mașinii. Ar putea să cumpere altă mașină pentru banii ăștia, deși nu ar fi un Lamborghini Urus. Kim ne-a surprins de foarte multe ori de-a lungul timpului, făcând cele mai nebunești lucruri. Oare ce ar putea să mai pregătească star-ul American?

Sursa: The mother of all car wraps – Kim Kardashian spent a whopping $73,000 to wrap her Lamborghini Urus in Skims underwear fabric

Citește și: Louis Vuitton explorează transcendența diamantelor prin noua colecție de bijuterii fine, LV Diamonds. – Lavinia Floroiu