Am testat produsele MyGeisha

Hello drăguțeilor! După câteva zile de relaxare, m-am întors acasă, dar și la obiceiurile mele dragi de care mi-a fost dor în perioada aceasta. Am luat o pauză de la treburile zilnice și mi-am luat porția de voie bună și relaxare, așa că m-am întors cu forțe proaspete să vă povestesc câteva produse de care nu vreau să mă mai despart.

Și pentru că tot am vorbit despre relaxare și despre cât de bine mi-a prins această perioadă, m-am gândit să abordăm un subiect la fel de zen și relaxant, așa că astăzi vreau să vă prezint ultimele descoperiri în materie de produse pentru îngrijirea corporală.

Foarte rar îmi găsesc timpul necesar să îl petrec la SPA, în general prefer să fac orice altceva în timpul meu liber, cum ar fi: tratamentele corporale, sală, shopping sau pur și simplu să mă plimb, așa că încerc să readuc SPA-ul în baia mea și caut tot felul de produse, scrub-uri, creme care să mă ducă fix în starea aia de relaxare și răsfăț, iar de data aceasta am găsit produsele de la My Geisha, mai exact STARA MYDLARNIA – varianta Home Spa.

Mi-am achiziționat inițial doar 3 produse din toată gama lor, însă nu mai durează mult și va fi nevoie să le recomand, pentru că m-am îndrăgostit de ele. De la miros, până la aspect sunt wow. Cu siguranță nu mă voi opri doar la cele 3 ci voi mai comanda și altele care mi-au atras atenția încă de la prima comandă.

So, haideți să vă prezint ce am achiziționat și ce am încercat până acum, poate vă inspir și pe voi în cazul în care vă doriți produse de calitate, accesibile și care să vă facă să vă relaxați după zilele încărcate de muncă.

Primul produs pe care l-am comandat a fost gelul de dus și baie cu Miere de Manuka, pe care l-am ales în varianta mică inițial pentru a vedea dacă îmi place, lucru pe care îl regret acum pentru că e absolut genial și are o textură și un miros foarte foarte mișto. Merita să îl comand pe cel mare.

Datorită conținutului bogat în miere de Manuka, provitaminei B5 și glicerinei vegetale, hrănește perfect pielea în timpul băii, lasă pielea catifelată și mătăsoasă, iar mirosul lui rămâne impregnat în piele pentru foarte mult timp. Conține 97,2% ingrediente de origine naturală și o mulțime de substanțe nutritive care ajută la regenerarea pielii. Îmi place maxim! L-am declarat gelul meu de duș preferat alături de spuma de baie de la Rituals despre care v-am mai povestit.

Al doilea produs despre care vreau să vă povestesc este sarea de baie cu Miere de Manuka, un pas super important în rutina noastră de relaxare. De ce sare de baie? Pentru că sarea de baie detensionează musculatura și reduce stresul, relaxează și calmează. Eu folosesc acest produs de 2-3 ori pe săptămână, mai ales în zilele în care am antrenamente la sală. Mă relaxează complet și în plus îmi lasă pielea foarte catifelată și hidratată.

Sarea, datorită conținutului de minerale precum magneziu, calciu, potasiu, are proprietăți detoxifiante, hrănitoare și reprezintă o modalitate excelentă de a vă relaxa după o zi grea. Acest produs este realizat din ingrediente de origine naturală și este testat dermatologic. Nu vă pot descrie starea pe care o ai după o baie așa relaxantă, realizată cu produsele Home Spa. Nu este nevoie să puneți o cantitatea mare în apă, ceea ce înseamnă că veți putea profita foarte mult de acest produs.

Al treilea produs este scrub-ul de corp cu Miere de Manuka, care oficial a devenit scrub-ul meu preferat. Nu mai există nimic altceva, care să îl întreacă pe acesta. Este îmbogățit cu cristale de sare din Marea Moartă, vitamina E și miere de Manuka din Noua Zeelandă. După folosire pielea este muuult mai hidratată, mai catifelată, nu este foarte aspru, ci fix cât este necesar. Îmi place enorm că nu îmi usucă pielea deloc și capătă un glow suuper natural și sănătos după utilizare. V-am mai zis cât de fină este pielea după? Absolut genial!

Elimină celulele moarte ale pielii, stimulează microcirculația, curăță și netezește pielea. Este un produs pe care cu siguranță îl voi recumpăra. Redă strălucire și vitalitate pielii uscate, ceea ce îl face să fie perfect, mai ales pentru mine. Îl aplic pe pielea umedă și masez ușor, iar apoi clătesc. Vi-l recomand, în cazul în care ați tot încercat astfel de produse și nu ați găsit nimic care să vă dea pe spate, acesta sigur o va face!

Acestea au fost produsele pe care le-am achiziționat pentru prima data de la My Geisha, însă urmează să mai comand și altele, despre care abia aștept să vă povestesc. Sunt super mulțumită de ceea ce am cumpărat, sunt exact ceea ce îmi doream și în același timp sunt și accesibile la preț și foaaarte foarte parfumate. Extrem de parfumate!

În cazul în care sunteți în căutarea unor momente de relaxare, chiar la voi acasă, însă nu ați găsit până acum produsele minune, să știți că acestea chiar își fac treaba foarte bine și pentru câteva minute chiar aveți impresia că sunteți la SPA (p.s: ceva muzică relaxantă, lumânărele parfumate, flori naturale, scorțișoară și ulei de migdale). Sper că v-am fost inspirație și că am venit cu recomandări bune care să vă ofere un plus de relaxare și răsfăț.

Vă pupăcesc,

Blondie.