Louis Vuitton explorează transcendența diamantelor prin noua colecție de bijuterii fine, LV Diamonds.

Louis Vuitton explorează transcendența diamantelor prin noua colecție de bijuterii fine, LV Diamonds. Creata de directorul artistic pentru ceasuri si bijuterii, Francesca Amfitheatrof, noua colectie imbina codurile de design Vuitton cu atemporalitatea si puritatea diamantelor.

De la reinterpretarea renumitului motiv floral monogramă, un simbol al eternității, cu diamantul LV Monogram Star până la inele și cercei în stil Art Deco cu diamante pavé inspirate de Gaston -Valisele Louis Vuitton din anii 1920 și 1930, noua linie de bijuterii fine este colecția de diamante a visurilor noastre eterne.

Louis Vuitton Launches New Fine Jewelry Collection, LV Diamond
foto via @hauteliving.com

Carat, culoare, claritate, tăietură

Louis Vuitton evaluează calitatea fiecărui diamant folosind patru măsuri recunoscute la nivel global: carat, culoare, claritate, tăietură. Împreună, aceste standarde oferă o imagine a naturii unice a pietrei și determină valoarea acesteia.

Louis Vuitton Launches New Fine Jewelry Collection, LV Diamond
foto via @hauteliving.com

Colecția LV Diamonds celebrează puterea diamantelor de a marca cele mai semnificative momente ale vieții. Profund simbolic și încărcat emoțional, fiecare piesă de bijuterii fine este o invitație de a explora noi teritorii prețioase, o promisiune de descoperire fără sfârșit și de posibilități infinite.

Sursa: Louis Vuitton Unveils New Fine Jewelry Collection: LV Diamonds (hauteliving.com)

Citește și: Cum să slăbești stând acasă – Lavinia Floroiu