foto via @retetesivedete.ro

Maratonul Cristinei Ich este la ediția a treia. POAW face ravagii în rândul fetelor

Dacă ești activă pe Instagram, cu siguranță o știi pe Cristina Ich. O femeie superbă, cu bune, cu rele, ca noi toate, dar care își dorește să ne aducă în prim plan oameni de calitate, specialiști și să ne ajute să devenim cea mai bună versiune a noastră. Am fost participantă și în prima ediție, când nimeni nu știa despre ce este vorba, dar și în a doua ediție când deja ne familiarizasem cât de cât cu formatul și cu parcursul maratonului. M-am înscris și în a treia ediție, ceea ce demonstrează cât de tari au fost primele două. Dacă am fost convinsă să mă înscriu imediat cum s-a lansat, înseamna că mi-a plăcut super mult.

Pe site-ul oficial puteti vedea invitații speciali din această ediție, precum Maurice Munteanu și Denisa Tanase, dar mai bine intrați voi să îi vedeți și pe restul. Vă asigur că nu o să regretați cei 155 lei cheltuiți, pentru că veți rămâne cu informație super utilă, dar și cu o familie. In ediția a doua s-a creat un grup foarte strâns cu mare parte din fetele participante, ne-am organizat foarte frumos în diferite acțiuni, ne-am deschis una față de alta, ne-am povestit viețile și am împărtășit acolo bune și rele. Am cunoscut numai femei ambițioase, deștepte care își doresc mai mult de la viață, care sunt într-o continuă dorință de cunoaștere. Mi-a dat un vibe foarte bun această familie POAW. Sper ca în ediția a treia să o mărim și să o facem și mai puternică.

Daca nu știi ce presupune acest maraton, îți povestesc eu pe scurt. Practic, vei putea viziona interviuri de 1 oră și ceva sau poate chiar mai bine, cu invitați speciali din diferite domenii de activitate: fashion, beauty, business, design etc. In fiecare ediție sunt alți oameni, alte povești, alte învățături. Practic, 155 lei sunt prea puțini pentru ceea ce îți oferă acest maraton. Una peste alta, ai șansa să câștigi și o mulțime de premii. Dar dacă scopul tău este să te înscrii doar pentru acele premii, să știi că pierzi cea mai frumoasă parte din acest maraton.

Sper să ne vedem în ediția a treia din POAW. Eu deja sunt super happy că am reușit să mă înscriu și aștept cu nerăbdare interviurile. Puuuup!