Idei cadouri de Crăciun

Hello dragilor! Eu deja am început să caut cadourile pentru cei dragi, pe unele chiar le-am achiziționat in perioada de Black Friday și pentru că am descoperit foarte multe site-uri și magazine de unde putem alege o mulțime de produse interesante, m-am gândit să fac o lista cu idei de cadouri de Crăciun. O să vă atașez aici și link-uri și câteva dintre produsele care mie mi-au atras atenția și sper să reușiți, astfel, să aduceți un zâmbet pe chipul celor dragi.

Vreau să știți de la bun început faptul că am încercat să găsesc idei de cadouri atât pentru fete, cât și pentru băieți. Ce-i drept, când vine vorba de noi, este mult mai ușor, existând mai multe variante, dar promit să vă ofer câteva ponturi pentru băieți. So, it’s beginning to look a lot like Christmas!

  1. Poate fi dificil să găsești parfumul potrivit, însă este un cadou remarcabil, cu o semnificație deosebită. De cele mai multe ori, parfumurile pot evoca amintiri și cu siguranță, persoana respectivă va putea să il folosească pe tot parcursul anului. De curând am reușit să miros câteva arome de la My Geisha (click aici) și pot spune că sunt absolut geniale, miros foarte frumos și sunt și diferite in același timp (click aici), asta in cazul in care vreți ceva mai special. Tot aici găsiți și produse de skincare, care btw sunt super bune. Doar ce mi-am comandat și eu. O altă variantă pentru parfumuri este Sephora, acolo unde găsiți o varietate largă de mirosuri și arome (click aici) – aceasta este o opțiune care mie îmi place enorm și vă las și una pentru băieți (click aici).
  2. Dacă tot am menționat mai sus Sephora, tot de acolo puteți alege ceva din domeniul de beauty/makeup, in cazul in care cunoașteți preferințele persoanei. Spre exemplu, eu sunt o mare iubitoare a paletelor cu nuanțe nude și bronzy (click aici) și mai mult ca sigur este foarte greu să dai greș cu un astfel de cadou. Tot aici puteți găsi și o colecție impresionantă de sărbători (click aici) cu o multitudine de seturi.
  3. Tot in materie de makeup și seturi, însă mult mai accesibile la preț, dar in același timp foarte bune, puteți găsi pe site-ul Pupa Milano (click aici). Eu am folosit de aici atât seturile, cât și mascara, rujuri și creioane pentru buze, așa că le recomand cu mare drag. Pot fi un cadou minunat pentru mamele noastre, iubite/soții sau prietene.
  4. Nu vreau să depășesc încă zona asta de beauty/skincare și așa mai departe și bineînțeles că nu au cum să lipsească produsele de la ElishaCoy pe care le găsiți pe Qcosmetice, mai ales acele seturi (Tetraforce, melc și Collagen – click aici). Nu uitați să fiți atenți la tipul de ten al persoanei, și la caracteristicile acestuia, astfel încât să alegeți produsele potrivite.
  5. Cu produsele pentru corp și îngrijirea personală, nu ai cum să dai greș, mai ales dacă alegi ceva calitativ și foarte delicat, precum produsele The Rituals, pe care le găsim in magazinele Douglas, la prețuri foarte foarte bune (click aici – varianta pentru femei) și (click aici – varianta pentru bărbați). Aceste produse le găsiți și separat, eu am ales seturile pentru că sunt mult mai potrivite pentru a fi oferite cadou.
  6. Alte seturi preferate de doamne și domnișoare sunt seturile cu produse pentru păr, iar cele de la Moroccanoil sunt geniale (click aici) pe care le găsiți pe Xpert Beauty și tot aici găsiți și produsele Tigi Bed Head destinate bărbaților (click aici)
  7. Dacă tot am precizat mai sus despre produsele de păr, o opțiune bună este reprezentată de periile rotative pentru păr Babyliss (click aici), mai ales că acestea pot fi folosite indiferent de tipul de păr și cu siguranță dacă ii vei oferi un astfel de cadou, va fi foarte fericită.
  8. Un alt cadou util, pe care îl poți oferi atât femeilor cât și bărbaților, este periuța de dinți electrică (click aici).

Cred că am cam terminat cu cadourile in zona asta de beauty și îngrijire corporală, așa că putem să trecem liniștiți mai departe. Ce să fie oare? Produsele pentru casă sunt o idee inspirată de fiecare dată, mai ales dacă știi că persoanei respective i-ar lipsi ceva. Cei atenți la detalii au fost sigur pe fază și urmează să țină cont.

  1. Hai să începem cu iubitele căni, pe care cu toții le-am primit sau oferit la un moment dat, dar de data aceasta vin cu o propunere mai cool și mai inspirată, cu ceva mai deosebit decât o cană banală, iar la Asanorii găsim o mulțime de variante (click aici) sau (aici).
  2. Lenjeriile de pat sunt și ele o idee minunată, mai ales dacă știm decorul camerei și culorile, iar o recomandare bună ar fi Naru (click aici). Am văzut o mulțime de modele foarte interesante, simple și de efect.
  3. Pentru că un somn liniștit vine la pachet cu o ținută lejeră, vă aduc o nouă propunere de cadou, și anume hălățele pentru somn. Cele mai frumoase și mai calitative, dar și accesibile, pe care le-am găsit eu in online le puteți găsi la Nait (click aici).
  4. Să aducem puțină sare și piper acestei categorii, și ajungem direct in bucătărie. Dacă știți că persoana respectivă se relaxează gătind sau face asta destul de des, fie este pasionată de arta culinară, puteți opta pentru ustensile de bucătărie. Mai exact, puteți găsi diferite oale și tigăi chiar aici (click aici) , acesta este un set complet, însă puteți alege să le cumpărați și individual, sau puteți alege un set minunat de tacâmuri, care este super cool și la mare căutare in ultima perioadă (click aici). Poate persoana dragă are nevoie de un set de pahare pentru cafeaua din fiecare dimineață, o opțiune foarte interesantă fiind aceasta (click aici) sau de un dispozitiv de spumare a laptelui (click aici) sau chiar de un aparat de cafea, dacă este vorba de cineva mai special și mai apropiat (click aici). Pe acesta îl am și eu și sunt super mega mulțumită, merită toți bănuții.
  5. Mai rămânem puțin in bucătărie, pentru că mi-a mai venit o idee, mai exact un robot de bucătărie excelent, pe care mi-l doresc și eu și despre care am citit foarte multe lucruri bune (click aici) și care are un preț foarte accesibil in comparație cu altele care mai sunt pe piață.
  6. Un alt magazin pe care îl vizitez atât fizic, cât și online, atunci când vreau să achiziționez un cadou pentru casă este Zara home, unde găsiți tot felul de accesorii drăguțe, cum ar fi această măsuță pentru servit micul dejun in pat sau pe canapea (click aici).

Hai că lista noastră începe să prindă contur și sigur v-am oferit câteva ponturi până acum care v-au atras atenția, dar să știți că am lăsat ce e mai bun spre sfârșit, tot acolo veți găsi și multe idei pentru cei mai speciali bărbați. Până acolo mai adăugăm o nouă categorie, dacă tot ne-am îngrijit, am fost și harnici in casă și in bucătărie, hai să fim și in trend, zic! Fashion să fie!

  1. O să adaug obiectele vestimentare pe lista, deși mă gândesc că deja nu mai e o noutate. Avem destule persoane in jurul nostru pasionate de frumos și de tot ce înseamnă trend-uri, așa că li se potrivește perfect acest tip de cadou. Puteți găsi o mulțime de haine de brand, la prețuri super ok, indiferent de bugetul pe care îl aveți, pe Fashion Days (click aici).
  2. Accesoriile sunt un cadou inedit și foarte special, dacă sunt alese cu grijă, in funcție de preferințele persoanei respective. Am găsit de curând o pagină extraordinară, o tipă super talentată care face niște pălării geniale (click aici) sau puteți opta pentru bijuterii handmade foarte deosebite lucrate de către prietena mea, Dana (click aici).
  3. Cum ar fi să găsești o gentuță lucrată perfect, de un brand 100% românesc, chiar sub bradul tău? Genial! Laura Maxim face niște gentuțe wow, care sigur ar fi un cadou superb pentru persoana dragă (click aici).

Zic eu că e destul pentru această categorie, și putem trece liniștiți mai departe, si m-am gândit să nu ii excludem pe cei mici din acest articol și să le facem și lor o rubrică drăguță, plină de joc și culoare.

  1. Cele mai faine jucării și spații de joacă pentru copii, precum piscinuțe, corturi le puteți găsi la BunnyBoo și cu siguranță cel mic va fi foarte încântat de ele. Vladimir este absolut fascinat de piscinuța lui și de toate jucărioarele pe care le-am achiziționat de la ei (click aici).
  2. In cazul in care vă doriți să achiziționați hăinuțe cadou, calitative și la prețuri decente, noi alegem de fiecare dată Mayoral (click aici) sau puteți să optați pentru alte brand-uri de aici de pe site.
  3. Tot de la Bunnyboo puteți achiziționa și seturi pentru masă, foarte vesele și foarte calitative. Un cadou util atât pentru mămici cât și pentru pitici. (click aici).

Rubrica aceasta a fost micuță, precum cei cărora le-a fost dedicată, dar trecem la ceva treburi mai serioase, pentru oameni mari. Gadget, să fie! Am lăsat această categorie spre sfârșit, pentru că aici ar fi mai multe idei și mai multe variante, in general pentru bărbați. V-am zis, nu am uitat de ei!

  1. O boxă portabilă este o variantă super bună, mai ales pentru persoanele care iubesc călătoriile, excursiile și întâlnirile cu prietenii și am să vă fac și o recomandare (click aici).
  2. A spus cineva căști? o pereche de căști wireless ar fi un cadou minunat (click aici).
  3. Brățările inteligente sunt foarte utile mai ales pentru cei pasionați de sport și sănătate, așa că poate fi o variantă chiar îndrăgită (click aici). tot aici putem integra și ceasurile smart, însă pentru un astfel de cadou bugetul trebuie să fie foarte ridicat, but who knows?! vă las aici link cu o multitudine de modele (click aici)
  4. Trecem mai departe la un alt gadget, pe care l-am descoperit in penultima vacanță, cea in Dubai, si anume ochelarii audio Bose, care pot fi conectați Bluetooth (click aici) , poți să asculți muzică, să preiei apelurile telefonice și poți profita de multe alte funcții disponibile.
  5. Pentru pasionații de gaming putem alege un mousepad cu opțiune de încărcare wireless pentru telefon (click aici) sau chiar jocuri pentru playstation (click aici).
  6. Pentru iubitorii de mașini, am găsit un aspirator auto care sigur o să ii încânte (click aici) sau chiar o cameră auto (click aici).
  7. Pentru pasionații de fotografie am câteva propuneri super tari, precum: trepied (click aici), set lentile pentru smartphone (click aici), softbox (click aici), ringlight (click aici) sau poate un nou obiectiv pentru aparatul de fotografiat, in cazul in care persoana respectivă are deja unul. Mai vin cu o propunere tot aici pentru o imprimantă care ne ajută să transformam pozele digitale in amintiri pe viață (click aici). Este un cadou mai scump, însă poate fi potrivit pentru un cuplu pasionat de poze și fotografie. Un suport stabilizator telefon pentru vlog-uri, poze sau tiktok-uri ar putea fi o altă idee interesantă (click aici).
  8. Pentru că nu prea am unde să încadrez această idee de cadou, o s-o precizez aici, deși nu se potrivește in totalitate. Accesoriile pentru telefon, precum o husă, sunt o idee super drăguță, iar cele de la Velante sunt la mare modă acum (click aici).

Hai că această rubrică mi-a plăcut maxim, mai ales că o parte dintre aceste obiecte mi le doresc și eu. Zic să ne distrăm puțin și să facem o rubrică de hobby & fun.

  1. Începem rubrica asta cu ceva mai serios și anume cărțile. Dacă știm despre persoana respectivă că este o iubitoare a cititului, și a relaxării prin lectură, cărțile sunt o variantă foarte specială, mai ales dacă au și un mesaj pe care dorim să îl transmitem, iar la Cărturești găsim o multitudine (click aici). Tot pentru iubitorii de lectură putem alege un E-book reader (click aici)
  2. O carte bună o citim mai cu spor când mai degustăm și un vin roșu, iar pentru cei care îl preferă vin cu o propunere care ne ușurează viața, și anume un tirbușon electric (click aici) sau un decantor (click aici).
  3. Avem și pasionați de ceasuri cu siguranță, iar o cutie in care le putem depozita foarte frumos, ar fi un cadou perfect, zic eu (click aici).
  4. Pentru iubitorii de călătorie, avem o hartă răzuibilă genială (click aici).
  5. Știu că nu prea e fun acest produs, mai ales pentru că in general îl folosim pentru muncă, însă am zis să îl introduc aici poate poate privim partea bună a lucrurilor. O măsuță pentru laptop care ne-ar fi super de folos in perioada asta de work from home (click aici).

Nu am vrut să inchei această categorie cu muncă și alte alea, de asta am lăsat ca ultimă recomandare ceva dulce, să schimbăm puțin vibe-ul și atmosfera. Am descoperit de curând Chocolissimo (click aici) și mi se pare o idee absolut genială. Cu siguranță voi comanda și eu pentru cei dragi câteva cutiuțe din acestea cadou.

Dragii mei, cam acestea sunt propunerile mele și sper că v-am sărit in ajutor cu sfaturi și recomandări inspirate și ne vedem pe Instagram, acolo unde voi posta mai multe poze cu ce am ales eu să ofer celor dragi și ce am mai comandat in ultima perioadă. Vă aștept și cu alte idei de cadouri de Crăciun, in cazul in care voi v-ați gândit la altceva și nu se găsește in lista mea.

Vă pupicesc,

Blondie.