Top cele mai frumoase locuri din Mykonos

Mykonos este una dintre cele mai frumoase insule din Grecia despre care se știe că atrage vizitatori din întreaga lume, nume importante din lumea mondenă internațională. Renumită pentru nisipul fin, terasele și plajele private cunoscute pentru cele mai tari petreceri, clădirile văruite în alb și apele albastre cristaline, această insulă frumoasă este într-adevăr o destinație perfectă pentru vacanță. Am creat un top cele mai frumoase locuri din Mykonos, pentru toți cei interesați să viziteze insula pe viitor.

De ce să alegi Mykonos ca destinație de vacanță?

Insula este plină de turiști petrecăreți din toate colțurile lumii, de oameni care vor să experimenteze luxul grecesc. Mykonos este una dintre cele mai hot destinații din ultimii doi ani. Este plină de farmec și se mândrește cu o viață de noapte vibrantă, găzduind chiar și cei mai cunoscuți DJ ai lumii. Iubitorii de lux vor găsi o gamă largă de hoteluri și stațiuni din care să aleagă, multe dintre ele fiind situate chiar pe marginea Mării Egee și oferind acces direct la plaje de nisip uimitoare.

Top cele mai frumoase locuri din Mykonos

1. The Belvedere Hotel

Cu un scor de 9,3, hotelul se află în orașul Chora, pe insula Mykonos și oferă zone de relaxare la piscină, cu vedere la apus, sală de sport deschisă non-stop, restaurante gourmet și camere aerisite cu vedere la mare.

2. Cavo Tagoo Mykonos

Acest hotel are un scor de 9,2 datorită facilităților, confortului și curățeniei. Această proprietate este la 10 minute de mers pe jos față de plajă. Situat în apropierea satului Chora din Mykonos, Cavo Tagoo este un hotel premiat, amenajat cu un infinity pool impresionant, cu un bar cu acvariu de 40 de metri şi un centru spa echipat complet, cu piscină interioară. Cele mai multe camere au vedere la mare.

3. Nammos Mykonos

Nammos este unul dintre locurile cele mai cunoscute din Mykonos pentru petrecerile pe plajă și este adesea menționat de celebrități și jurnaliști drept „Cel mai bun restaurant situat pe plajă, din Europa”. Bucătăria Nammos a fost apreciată de criticii culinari din întreaga lume, părți din ambianța sa au fost surprinse într-o multitudine de editoriale de modă, iar petrecerile sale rămân de neuitat! Personalități celebre și star-uri internaționale frecventează constant această locație.

4. Principote Mykonos

Pe plaja Panormos de pe insula Mykonos există un loc de vizitat absolut superb, care nu trebuie ratat sub nicio formă, mai exact fiind vorba despre Principote, un club pe plajă pentru cei care își doresc să trăiască experiențe la cel mai înalt nivel. Principote întruchipează viața luxoasă de vară din Mykonos, prin party-uri de zi pe plajă, relaxare VIP și cele mai bune preparate culinare din zonă. Bineînțeles, totul are un preț, unul mai piperat desigur.

5. Billionaire Mykonos

Deși Mykonos este o insulă din Grecia, aceasta nu este aleasă ca destinație de vacanță, ci mai mult pentru petrecerile renumite. Billionaire este unul dintre cele mai interesante locuri pentru party-uri. Aici poți servi preparate sofisticate, în timp ce ai parte de un show absolut genial realizat de dansatori profesioniști sau cântăreți celebri.

6. Scorpios

Dacă ești un împătimit al petrecerilor, Scorpios este locul perfect, iar dacă vrei să faci un mix perfect, poți veni de dimineață și poți să te relaxezi la un brunch pe cinste. Scorpios Mykonos este un club de zi și de noapte, așa că ai opțiunea de a sta toată ziua sau de a veni doar seara.

7. Mykonos Riviera Hotel & Spa

Mykonos Riviera Hotel & Spa, este un nou hotel de lux de 5 stele din Tourlos Marina, lângă orașul Mykonos care pune la dispoziție camere superbe, o zonă de spa, un infinity pool, BBQ bar și două restaurante, care sunt paradisul gastronomic pur, oferind experiențe culinare unice, cu delicioasele lor delicatese de inspirație grecească, mediteraneană și libaneză.

8. 180 Degrees Sunset Bar

Dacă vrei să admiri un apus de soare minunat, în timp ce te bucuri de cocktailuri care mai de care și cu muzică relaxantă, 180 degrees sunset bar este locul ideal. O experiență panoramică într-un cadru de vis care cu siguranță te va umple cu cele mai frumoase imagini ale insulei, vazută de la înălțime.

Holi-Holi-Holidaaay

Acestea sunt câteva locuri ce merită vizitate in Mykonos, însă toată insula este un loc deosebit, iar fiecare colțișor din ea are ceva special, un aer foarte cool și relaxant. Sper ca acest top al celor mai frumoase locuri din Mykonos să vă fie de ajutor în cazul în care urmează să vă organizați vacanța acolo. Este un loc perfect pentru un weekend cu prietenii, un weekend de burlăcițe sau chiar o lună de miere.

Have a nice holidaaaaay!

Citește și: Ce să faci in Dubai? Jurnal de călătorie – Lavinia Floroiu