Părerea mea despre produsele ElishaCoy part. 4

Hello dragilor! Am auzit că v-au lipsit articolele despre produsele ElishaCoy, pe care, după cum bine știți, le găsim pe site-ul celor de la Qcosmetice, iar acesta este deja al 4-lea articol pe care îl scriu despre produsele lor. Cumpăr frecvent produse de la ei de pe site și dacă m-ați urmărit pe Instagram, probabil ați văzut că vă arat de fiecare dată când îmi ajung coletele, însă durează ceva până revin cu un feedback despre produs, iar acest lucru se întâmplă pentru că îmi doresc să vă povestesc cât mai multe despre evoluție și să vă ofer o părere cât mai reală și adevărată. Atunci când citești un review, vrei să fie unul sincer și experiența ta să coincidă cu cea pe care ai citit-o, din acest motiv articolele despre produsele de beauty și skincare întârzie uneori.

Probabil bănuiți care este produsul vedetă de astăzi, pentru că deja v-am dezvăluit acest lucru pe Instagram, iar dacă nu ați reușit să trageți cu ochiul, o să descoperiți oricum pe parcursul articolului. Până să intrăm in detalii și să vă ofer feedback-ul așteptat, vreau să vă mai răspund la două intrebări care se întâlnesc des pe profilul meu, și anume: De ce ai ales produsele ElishaCoy? Ai mai folosit și alte produse de skincare de la alte branduri?

Dragii mei, bineînțeles că am mai folosit și folosesc și alte branduri. V-am mai povestit despre câteva dintre ele și vă arat de fiecare dată ceea ce comand. Urmează să mai postez articole despre produse pentru skincare, atât ElishaCoy cât și alte branduri. Testarea lor necesită timp și răbdare. Au fost produse pe care le-am testat, de la anumite branduri, unele chiar foarte scumpe, și nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor mele, de aceea nu v-am povestit despre ele. Ei bine, vă prezint produsele de la Qcosmetice pentru că merită, pentru că sunt foarte bune, pentru că sunt accesibile la preț și pentru că le putem folosi o perioadă destul de lungă de timp. Deci, facem economii considerabile dar avem și un ten perfect. Desigur, ele trebuie adaptate nevoilor tenului nostru și trebuie să alegem ceea ce este bun pentru noi, altfel efectele nu vor fi cele dorite. Produsele ElishaCoy rămân preferatele mele, pentru toate motivele pe care vi le spun in articolele despre ele, pentru faptul că tenul meu arată mult mai bine și dacă rămâneți alături de mine, veți avea parte și de alte articole, despre alte produse de la alte branduri pe care le-am încercat.

Acum să trecem la subiectul care m-a adus in fața laptopului, la produsul care m-a fascinat, mai exact Premium Gold Mineral Pact (click aici), minunata lor pudră minerală cu SPF 25. Îmi place foarte mult pentru că matifiază foarte frumos tenul, fără să îl încarce și fără să lase senzația și aspectul de make-up intens. Este o pudră care oferă un finish și un glow foarte natural. Este rezistentă la transfer, mai ales că in perioada asta folosim masca de protecție și este foarte important ca produsul să nu se transfere și să rămâi cu tenul pătat. Eu am zona T grasă, așa cum v-am mai povestit, am nevoie clar de pudră in zona aceea, iar când vreau ceva natural și foarte finuț, dar rezistent in același timp, folosesc clar acest produs, pentru că își face treaba de minune și absoarbe excelent excesul de sebum. Faptul că pe lângă toate aceste calități, mai are și SPF 25, este un plus imens. Îmi place enorm și vă recomand să o achiziționați dacă sunteți in căutarea unei pudre, eu sigur o voi recumpăra pentru că deja e aproape terminată. Este foarte interesant și ambalajul, care este prevăzut cu un burețel de aplicare și o protecție pentru produs, pentru a nu intra particule de praf, sau pentru a evita accidentele (știți voi, alea in care se sparge pudra preferată și noi începem să plângem). Haha! :)). Eu o aplic cu pensula, pentru că mi se pare mult mai comod, așa m-am obișnuit și îmi e mult mai ușor să curăț constant pensulele, decât burețelul.

Știu că v-am obișnuit cu review-uri mai lungi și cu mai multe produse prezentate intr-un articol pe care îl așteptați atât timp, însă mi-am dorit ca acest produs să aibă un articol doar pentru el și astfel, să vă pot răspunde și la cele doua întrebări pe care mi le adresați destul de des. Am un secret, pe care o să îl dezvălui aici, dar să nu mai spuneți la nimeni, please! Dacă vă doriți această pudră minunată, stați cu ochii pe profilul meu pentru că o să am un concurs pentru voi care va avea muulte premii drăguțe, printre care și această pudră.

Sper că v-a făcut plăcere să citiți acest articol și poate poate, aruncați o privire și peste celelalte. Toate aduc informații utile, pe care le scriu cu mare drag pentru voi. În cazul in care vă doreați o părere despre acest produs, iată că a venit! Spor la shopping!

Vă pupicesc,

Blondie.