Top 5 seriale și filme de vizionat pe NETFLIX

Deși timpul nu ne permite mereu, serialele și filmele pot fi un mod bun de relaxare seara după finalizarea tuturor treburilor cotidiene. De sărbători am profitat puțin și mi-am alocat mai mult timp pentru mine, așa că am avut ocazia să vizionez câteva mini seriale și filme care mi-au plăcut și pe care m-am gândit să vi le recomand și vouă, poate sunteți în căutare de inspirație. Astfel, am făcut un top 5 seriale și filme de vizionat pe Netflix.

Top 5 seriale și filme

  1. Bănuiala inimii În centrul poveștii se află Camila, o tânără care are probleme cardiace destul de grave și care are nevoie de un transplant de inimă, iar soțul ei, Zacarías, un bărbat bogat, ar face orice pentru sănătatea ei. Povestea are la bază o iubire pierdută, care își regăsește locul în altă parte. Mai multe nu vreau să vă dezvălui pentru că firul mini serialului este foarte interesant.
  2. Un weekend departe Două prietene decid să plece intr-o vacanță în Croația, acolo unde lucrurile scapă de sub control, iar una dintre ele dispare. În căutarea prietenei ei, aceasta află mai multe secrete care o bulversează și mai tare. Mie mi-a amintit de serialul Dark Desire, care mi-a plăcut foarte mult.
  3. Anatomia unui scandal Povestea este despre James, un om politic influent, care a ascuns mai multe detalii despre viața lui intima față de soția sa. În ăncercarea de a se apăra, apar tot mai multe detalii care agravează situația. Va rămâne soția lui alături de el până la final? Aceasta era întrebarea pe care mi-am adresat-o pe parcursul serialului.
  4. Dorință intunecatăO avocată renumită și profesor universitar, pe nume Alma Solares își vizitează pentru un weekend cea mai bună prietenă pentru a fi alături de ea după un divorț. Pe parcursul acestor zile, Alma îl întâlnește pe Dario Guerra, un tănăr de 23 de ani, cu care are o aventură, chiar dacă este căsătorită. Ceea ce urmează este un adevărat amalgam de sentimente. Este necesară o crimă pentru a se afla de aventura avocatei. Merită vizionat.
  5. Ginny si GeorgiaGeorgia, o mamă nonconformistă, și copiii ei, Ginny și Austin, se mută în alt oraș în căutarea unui nou început, dar descoperă că drumul spre o viață nouă poate fi anevoios, mai ales când trecutul ascunde atâtea secrete. Mi-a plăcut mult și de abia aștept si sezonul 2.

Alte recomandări?

În cazul în care ați văzut deja serialele, aștept părerile voastre pe Instagram, dar și recomandări de vizionare. Uneori top-ul meu de pe Netflix este plin de desene animate și de filme pentru copii, așa că am nevoie de ajutorul vostru :))

Have a nice daaaaaay!!!

Citește și: Despre îngrijirea părului și trend-uri cu Sorin Stratulat – Lavinia Floroiu