Am încercat produsele RITUALS…

Primul produs al acestui brand despre care vă voi povesti este Purifying Charcoal Wonder Mask, un produs pe care nu l-am cumpărat, ci l-am primit cadou, însă mi-am dorit să scriu un review despre el, pentru că mi-a plăcut foarte tare chiar după prima încercare.Partea bună a faptului că este o mască pulbere este faptul că pot modela produsul în funcție de nevoile mele. Pot aplica și folosi cât am nevoie la momentul respectiv.

Cum funcționează?

Utilizați o lingură plină de pudră și puneți-o în noul și elegantul vas ceramic, adăugați câteva picături de apă și amestecați.  Urmăriți-l pentru câteva minute, tot ce trebuie să faceți este să aplicați masca cu peria dvs. și să stați în jur de 20 de minute.  Va începe să se usuce pe față și să schimbe culoarea.

De ce îmi place?

  • Purifică și curăță perfect tenul
  • Este o mască delicată, care nu transformă tenul în unul uscat după aplicare
  • Pot alege cât de lichidă sau cât de densă să fie masca.
  • Are un kit complet: un castronel și perie pentru aplicare
  • Este bună pentru orice tip de ten
  • Eu o folosesc de 2 ori pe săptămână – destul astfel încât tenul meu să fie curat și delicat întreaga săptămână

Îmi place foarte tare pentru că vine ambalat super drăguț, are o pensulă specială de aplicare și un bol pentru conținut. Este singura mască care mi-a ușurat munca (practic iți oferă toate condițiile astfel încât să ai cât mai des grijă de tenul tău). Am căutat și am văzut că se poate comanda online de pe site-ul oficial, ceea ce e super fain, pentru că eu una mă întrebam ce mă voi face după ce o voi termina, ținând cont că eu am primit-o cadou de la cineva care a fost în magazinele lor. Sper să vă ajute acest review, dacă vă doriți și voi să încercați produsele lor.

Vă puup,

Blondie.