Părere despre produsele Elisha Coy part 6.

Hei hei, frumușei! A trecut ceva timp de când nu v-am mai povestit despre produsele Elisha Coy, însă am compensat cu activitatea pe Instagram, căci acolo v-am mai scăpat mici detalii, însă mi-am dorit să nu vă dezvălui foarte multe despre ceea ce urmează să scriu în articolul de astăzi.

Deși mi-am dorit să păstrez misterul, lucrurile nu au stat chiar așa. Chiar dacă sunt o persoană care păstrează foarte bine secretele, am dezvăluit deja detalii despre gama pe care am testat-o în ultima perioadă, mai exact Youth Water.

Aceasta gamă este una hidratantă și conține 5% Youth Water , ingredient patentat de către ElishaCoy. Formula este compusă din ingrediente precum ceramide, acid poliglutamic, lecitină și facilitează formarea unei bariere protectoare pentru ten.

De ce îmi plac produsele?

Dacă le-ați încercat deja, ați observat faptul că produsele sunt foarte hidratante, mai ales crema 2 în 1 pentru ochi și față, însă nu într-un mod negativ. Mie îmi place enorm, pentru că am tenul mixt, zona T fiind grasă, în rest tenul meu este uscat, așa că această cremă a venit la fix.

Dacă nu ați reușit însă să le încercați, e musai să o faceți dacă aveți tenul uscat sau mixt, având în vedere faptul că toate produsele din gamă mențin pielea hidratată pe o perioadă lungă de timp, astfel prevenind îmbătrânirea prematură.

V-am spus și o s-o spun de câte ori am ocazia, chiar dacă suntem tinere, nu avem riduri și semnele vârstei încă nu se văd, este foarte bine să prevenim și să ne conturăm o rutină care să ni se potrivească și care să ne facă tenul așa cum ni-l dorim noi.

Bineînțeles, dacă aveți un dermatolog de suflet, cu care colaborați constant, puteți întreba despre fiecare produs nou pe care vreți să vi-l cumpărați, astfel încât să nu faceți alegeri incorecte sau dăunătoare tenului vostru. Poate mie mi se potrivește ceva, însă vouă nu.

Peeling & Cleansing Pad

Primul produs despre care vreau să vă povestesc este chiar produsul meu preferat din această gamă, mai exact Peeling & Cleansing Pad.

Prima oară când am văzut că se va lansa acest produs, nu i-am dat foarte mare importanță, pentru că nu mai folosisem așa ceva până atunci și nu înțelegeam diferența între o dischetă îmbibată cu apă micelară și aceste dischete.

Am avut nevoie doar de 2 utilizări să îmi dau seama că sunt geniale și că diferențe există o multitudine și nu au termen de comparație. Eu vă zic, am devenit dependentă de ele și am convins-o și pe mama mea că sunt ce trebuie, așa că e utilizatoare și ea acum. Hahaha!

Ce reprezintă și cum se folosesc?

Acestea sunt dischete exfoliante îmbibate în soluție de curățare, îndepărtează eficient impuritățile și celulele moarte , lăsând pielea curată și netedă. Tenul meu e fix ca de bebeluș după, iar eu m-am obișnuit să le folosesc doar atunci când port makeup și am nevoie de o curățare intensă. Așa reușesc să le folosesc mai rar și să nu fac risipă. Având în vedere că mă machiez doar spre sfârșitul săptămânii, nu le consum foarte rapid.

Dischetele sunt din bumbac 100%, și au o parte mai aspră pentru un ușor peeling. Partea bună este că nu îți irită tenul în vreun fel, sau să producă roșeață, deși eu chiar am un ten sensibil, care reacționează imediat.

Nu aveți idee cât de fresh îmi simt fața după și cât de încântată sunt când văd că nu mai am pic de impurități pe ten.

Ingrediente: Water, Dipropylene Glycol, 1,2 Hexanediol, Disodium Cocoamphodiacetate Sodium Chloride, Citric Acid, Fragrance, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Diso dium EDTA, Glycerin, Hexylene Glycol, Butylene Glycol, Sodium Citrate, Polysorbate 20, Gluconolactone, Lecithin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Polyglutamic acid, Ceramide NP

Youth Water Toner

Al doilea produs este toner-ul Youth Water Toner, iar eu am varianta refill care este foarte practică datorită ambalajului. Acesta face parte dintr-un proiect eco friendly, care încurajează utilizarea sticluțelor și recipientelor goale, astfel încât să se reducă pe cât de mult posibil poluarea cauzată de masele plastice. Foarte tare!

La ce ajută toner-ul Youth Water?

Loțiune tonică care ajuta la echilibrarea pH-ului pielii și la o mai bună absorbție a serului/cremei hidratante. Îmi place foarte tare că este foarte fresh și nu îmi simt tenul încărcat după ce îl aplic, arată foarte hidratat și foarte odihnit. Ba mai mult, are o luminozitate excelentă.

Ingrediente: Water, Dipropylene Glycol, Alcohol, Glycerin, Polysorbate 20, Chlorphenesin, Butylene glycol, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Ethylhexyl glycerin, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Lecithin, Citric Acid, Sodium Ascorbyl Phosphate, Xylitol, Polyglutamic Acid, Ceramide NP, Fragrance

Youth Water Face and Eye Cream

Următorul produs este crema 2 în 1 pentru față și ochi Youth Water Face and Eye Cream care vine într-un recipient de 40g, prea puțin pentru cât de minunat este produsul, dar destul cât să îți ajungă 2 luni, cam așa. Eu aproape o termin, însă am folosit-o obsesiv. Este foarte practică fiind 2 în 1, așa că am luat-o peste tot cu mine, pe unde am mai plecat, pentru a scuti spațiu în trusa de skincare.

De ce îmi place?

Cremă 2 în 1, poate fi folosită atât pe față cât și pe zona ochilor. Textura bogată asigură o hidratare intensă, ajută la estomparea ridurilor fine, lăsând pielea fermă și elastică. Conține 5% Youth Water, ingredient patentat de către Elishacoy și este excelentă pentru tenul meu mixt. Îmi place să o aplic pe toată fața înainte de makeup, pentru că efectiv se amestecă perfect cu fondul de ten și finish-ul este genial! Arată superb, nu este deloc glowy tenul, ba chiar mai mult este puțin mat.

Formula Youth Water compusă din ingrediente precum ceramide, lecitină, acid poliglutamic, formează o barieră protectoare și menține pielea hidratată pentru o perioadă îndelungată, astfel previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Când și cum o aplic?

Eu o aplic atât seara cât și dimineața, depinde de mood-ul meu, însă niciodată si dimineața și seara în aceeași zi. Încerc să alternez, dacă o folosesc seara, utilizez în rutina de dimineața alta și tot așa.

Fiind o cremă foarte hidratantă, durează ceva mai mult până intră complet în piele, așa că recomand să vă faceți rutina de seară cu cel puțin 30 de minute înainte să vă așezați în pat, astfel încât toate produsele să intre perfect in piele.

Nu este lipicioasă, nu încarcă tenul și nu oferă glow-ul acela inutil, ci doar cât este necesar pentru a da senzația unui ten super fresh, super sănătos.

Ingrediente: Water, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cetyl Ethyl hexanoate, Propanediol, Buty lene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydrogenated  olydecene, Stearic Acid, Palmitic Acid, Cetearyl Olivate, Behenyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Oil, Glyceryl Stea rate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Beeswax, Sorbitan Olivate, Butylene Glycol, Poly acrylate-13, Dimethicone, Polyisobutene, Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Fragrance, Disodium EDTA, Adenosine, Tromethamine, Sorbitan Iso stearate, Myristic Acid, Xylitol, Panthenol, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Lecithin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Polyglutamic Acid, Ceramide NP

Youth Water Lip Essence

Un produs pe care mi l-am dorit și pe care l-am primit de curând este Youth Water Lip Essence. Acesta este un balsam de buze ce hrănește și repară buzele uscate și crăpate. Conținutul de  ulei de argan și ulei de Limnathes Alba hidratează intens pielea buzelor lăsându-le moi și catifelate.

Mă plâng gestul de des despre faptul că am buzele uscate, iar atunci când nu le dau cu balsam am tendința de a rupe zonele uscate din buză, ceea ce îmi provoacă răni și buze și mai uscate. Not good! Nu faceți ca mine! A devenit un tic și sper să scap mai rapid de el.

Acest balsam este foarte foarte hidratant și sincer, chiar cred că ar putea fi scăparea mea. Eu îl folosesc chiar și peste rujuri, în cazul în care sunt mate și îmi doresc un finish mai natural, dar îl utilizez și seara înainte de culcare, sau în rutina de dimineață.

Ingrediente: Petrolatum, squalane, hydrogenated castor oil isostearate, beeswax, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, ethylhexyl glycerin, pentaerythrityltetra-di-t-butylhydroxyhydrocinnamate , Argan kernel oil, Meadowfoam seed oil, Hydrogenated polyisobutene, Purified water, Glycerin, Jimo root extract, Butylene glycol, Polysorbate 20, Hydrolyzed collagen, Lecithin, Sodium ascorbyl phosphate, Disodium EDTA, Polyglutamic Acid, Ceramide NP

Youth Water Hand and Neck Body Lotion

Ultimul produs este crema Youth Water Hand and Neck Body Lotion pentru mâini și gât, care este genială! Știu, am spus asta despre fiecare produs din această gamă, însă este undeva pe același loc cu gama cu extract de melc, numai că această gamă are produse pe care nu le mai întâlnești în altă gamă ElishaCoy, de aceea este foarte specială și atât de faină.

Aceasta este o loțiune hrănitoare pentru mâini și zona gâtului care asigură o hidratare intensă, fără a o încărca și a o lăsa lipicioasă. Hrănește pielea în profunzime datorită uleiului de cocos și uleiului de jojoba, lăsând-o moale și catifelată. Conține 3% Youth Water, ingredient patentat de către Elishacoy.

Eu o folosesc chiar și în zonele uscate ale membrelor, la coate și călcâie și este super super. Vă recomand și vouă. Este foarte hidratantă și am reușit să scap de această problemă, mai ales în zona coatelor și genunchilor.

Merge foarte bine folosită pe întreg corpul, în cazul în care nu aveți deja o cremă preferată pentru acest pas. Eu nu vreau să o consum rapid, așa că o folosesc pe gât, mâini, coate, călcâie și genunchi.

Este foarte hidratantă, se întinde foarte ușor și rapid și îmi place că nu lasă senzația de încărcat, lipicios. O recomand, mai ales că este destinată și pentru gât și știm cât de greu este să găsim creme special pentru acea zonă.

Ingrediente: Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, 1,2-Hexanediol, Betaine, Ethylhexylglycerin, Trehalose, Cetearyl Olivate, Chlorphenesin, Carbomer, Sorbitan Olivate, Tromethamine, Fragrance, Butylene Glycol, Adenosine, Polysorbate 20, Disodium EDTA, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Lecithin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Polyglutamic Acid, Ceramide NP

Concluzii

Am ajuns și la finalul articolului, iar eu mă simt super happy pentru că am avut ocazia să vă povestesc despre o nouă gamă ElishaCoy și suntem deja la partea a 6a din această serie minunată. I am so happy!

Nu uitați că împreună cu Q cosmetice am organizat un super giveaway, iar ei mai au un premiu wow pe pagina lor. V-am lăsat link direct aici către postare. Vă țin pumnii și sper să câștige cine are cea mai mare nevoie de premii.

Vă pupicesc,

Blondie.