Cele mai bune aplicații de beauty – Smartbeauty

Hello draguților! Bănuiesc că și voi, la fel ca mine, vă doriți să profitați la maxim de tehnologie și de faptul că avem acces în ziua de astăzi la tot felul de informații online, așa că astăzi m-am gândit să vă împărtășesc câteva dintre aplicațiile și site-urile pe care le folosesc să îmi ușureze alegerile în materie de beauty.

Cult beauty este unul dintre site-urile mele preferate atunci când vine vorba de shopping online. au o mulțime de produse, o mulțime de promoții și oferte. Puteți găsi aici o gamă foarte largă de produse de beauty care nu se găsește în magazinele noastre. (vezi aici)

Clean beauty este o aplicație pe care am prezentat- o pe story zilele trecute. Este foarte utilă dacă vreți să aflați informații despre ingredientele produselor pe care le folosiți sau urmează să le achiziționați. Cu ajutorul ei puteți identifica ingredientele controversate și alergenii produselor. Nu trebuie decât să scanați eticheta produsului și acesta va fi analizat imediat.

Think Dirty este o aplicație asemănătoare celei de mai sus. Ne oferă informații despre posibile ingrediente dăunătoare, alergeni și oferă opțiuni mai naturale. Doar scanând produsul puteți afla tot ce aveți nevoie: review-uri, alte recomandări asemănătoare, ceea ce ne poate dăuna și care sunt avantajele oferite de acel produs. Vă va oferi un rating de la clean la dirty, astfel încât puteți afla dacă produsul este dăunător sau nu.

Beautyshoot este un mod distractiv de a împărtăși sfaturi, produse și alte tips-uri cu prietenii. Un fel de Instagram doar al domeniului de beauty. Pe mine mă ajută că nu mai este nevoie să caut pe toate platformele detalii despre anumite produse, găsesc tot ce am nevoie acolo. Puteți interacționa cu bloggeri, creatori de conținut în materie de beauty pe Youtube și experți în frumusețe.

Hair Alert este o aplicație care ne ajută cu informații despre cum ar trebui să avem grijă de părul nostru în funcție de vremea și temperatura locală. Este foarte utilă dacă aveți un păr mai rebel, așa ca al meu, care la bază este ușor ondulat.

Sephora este un alt site de unde îmi cumpăr eu produsele de makeup și unele produse de skincare, parfumuri sau alte nebunii. Bănuiesc că multe dintre voi faceți cumpărături de acolo, așa că nu o să lungesc acest subiect. Găsiți de toate atât în magazinele fizice, cât și in magazinul online. (vezi aici)

CosmEthics este o alta aplicație ca Think Dirty și Clean beauty: scanați codul de bare al unui produs pe care l-ați cumpărat sau intenționați să-l cumpărați, iar CosmEthics vă arată dacă are sau nu ingrediente compromițătoare, alături de motivele pentru care au fost incluse în formula produsului și de riscurile la care vă expuneți.

MADE-2-Fit Makeup este o altă aplicație utilă, care ne ajută să ne descoperim subtonul pielii și nuanța ideală de fond de ten. Dezvoltarea aplicației a pornit de la premisa că este mai ușor și mai accesibil să testezi nuanțe și produse acasă decât într-un magazin, unde e lumină artificială.

You cam makeup este o aplicație cu o nouă proprietate, Skin Score, care verifică dacă rutina noastră de îngrijire zilnică funcționează cu adevărat și ne arată, în procente, nivelul petelor, starea pielii, adâncimea ridurilor și intensitatea cearcănelor. Bineînțeles, este o metodă ușoară de informare, dar pentru detalii precise, trebuie să consultăm un medic dermatolog. Această aplicație nu poate înlocui vizitele la dermatolog.

Notino este o aplicație pe care o folosesc pentru cumpărături online de produse de skincare, parfumuri, produse pentru păr și makeup, la prețuri accesibile. Găsiți acolo cele mai bune oferte și o gamă foarte largă de produse.

Dragii mei, unul dintre cele mai importante lucruri înainte de a cumpăra și aplica diferite produse pe față, păr și corp, este informarea. Mergem la doctori de specialitate, facem research despre ingrediente și citim foarte bine metodele de aplicare și toate indicațiile de pe ambalaj. Mie îmi place să mă documentez foarte mult înainte să achiziționez ceva și nu întotdeauna am timpul necesar să consult părerea unui doctor, deși acolo primim cele mai sigure informații. Așa că pentru o informare basic, am găsit aceste aplicații în materie de beauty, skincare și shopping online. Sper să vă fie de folos și în cazul în care le instalați și le încercați, să îmi scrieți un feedback pe pagina de Instagram.

Vă pupăcesc,

Blondie,