Părere despre produsele ACCOJE de la MyGeisha

Hello dragilor! Am început anul acesta in forță și încerc să vă scriu cât mai des și să îmi petrec cât mai mult timp investind in visul și pasiunea mea. Aceasta este una dintre dorințele mele cele mai mari pentru anul 2021 și sper să reușesc să o îndeplinesc, așa că astăzi m-am gândit să vă fac o surpriză: un nou articol cu și despre skincare, mai exact să vă povestesc părerea mea despre produsele ACCOJE de la MyGeisha.

Sigur vă mai amintiți de fetele de la Bambi, care ne-au răsfățat cu melodiile lor toată copilăria și tinerețea noastră, iar acum ne răsfață cu cele mai bune produse. Denisa a creat mai mult decât un brand, a creat o poveste numită My Geisha și a deschis nenumărate locații de unde vă puteți achiziționa atât parfumurile lor cât și produse de skincare, bodycare și makeup.

Până acum am reușit să folosesc doar produsele de la Stara Mydlarnia despre care v-am povestit deja pe blog (click aici) și produsele Accoje despre care urmează să vă vorbesc in articolul de astăzi. Am reușit să miros și câteva dintre aromele lor, însă nu le-am utilizat pe o perioadă mai lungă de timp, dar pot spune că m-au fermecat, mai ales Powder.

Pentru mine perioada cadourilor a început chiar din noiembrie, când am organizat Secret Santa împreună cu prietenii. Am fost o super norocoasă și am primit fix ceea ce îmi doream de ceva vreme și anume produsele de la Accoje, mai exact cele din gama verde, REVIVING. Așa că iată-mă aici, după o lună și jumătate, împărtășind experiența mea cu aceste produse.

Știți deja că sunt pasionată de skincare și de tot ceea ce înseamnă îngrijirea feței, însă nu îmi place să îmi aglomerez rutinele și să aplic orice produs pe pielea mea. Mă documentez foarte bine înainte și încerc să aleg ceea ce mi se potrivește. Chiar dacă acestea au fost primite cadou, persoana care mi le-a dăruit știa că sunt exact ce am nevoie și că mi le doresc foarte tare. Eu îmi achiziționasem chiar de Black friday cleanserul din această gamă, așa că celelalte două produse au venit la fix și mi-au completat rutina.

Dacă tot am menționat de CLEANSING GEL TO FOAM zic să începem cu acesta, pentru că este și primul produs încercat din gama verde.

De ce îmi place?

O piele cu un aspect sănătos depinde într-o mare măsură de produsul de curățare folosit, de aceea mereu am fost in căutarea mai multor variante de cleanser. Am deja unul preferat cu extract de melc, însă mi-am dorit să mai încerc și altele pentru că îmi place să alternez.

De când am achiziționat acest cleanser l-am folosit aproape in fiecare seară, cu mici excepții. Îmi place foarte tare pentru că își face treaba extraordinar in a îndepărta machiajul, impuritățile și sebumul, lăsând pielea să se simtă hidratată și moale. Curăță profund porii, eliminând urmele de make-up și de praf de pe ten, purificând și revitalizând pielea obosită și afectată de factorii poluanți. Oferă un aspect foarte odihnit tenului, lăsând pielea catifelată. Deși nu ar mai fi nevoie de o dublă curățare, mie îmi place să folosesc și apa micelară înainte pentru că îmi simt tenul wow după.

Este potrivit pentru tenul uscat-mixt, sensibil, predispus la iritații. Mă încadrez perfect la această categorie și îmi lasă impresia că acest produs a fost conceput special pentru mine. Cu siguranță nici voi nu suportați acele produse care după clătire, va lasă fața foarte uscată, de aceea îl ador pe acesta pentru că acționează delicat dar eficient, dizolvând machiajul greu de îndepărtat și impuritățile, fără a usca pielea.

  • Ingrediente principale extrase din Insula Jeju:
  • Extract de ferigă : echilibrează secreția de sebum, ajută la protejarea pielii și la furnizarea nutriției optime
  • Extract de ceai verde: bogat în aminoacizi și minerale, ajută la calmarea pielii și la asigurarea hidratării complete
  • Mod de folosire: Masează ușor fața cu o cantitate suficientă de produs până la dizolvarea ușoară a machiajului aplicat. Clătiți cu apă călduță

Prefer să folosesc acest cleanser in combinație cu crema din aceeași gamă, care hidratează intens și este destinată, așa cum am precizat si mai sus, unui ten uscat-mixt. REVIVING CREAM este unul dintre produsele pe care le-am primit cadou și pentru care sunt foarte recunoscătoare, dovadă clară că am prieteni care mă cunosc foarte bine și îmi știu preferințele.

De ce îmi place?

Nu știu cum sunteți voi, însă in perioada rece am impresia că tenul meu o ia razna și devine brusc foarte foarte uscat. Deși el este in majoritatea timpului uscat, in perioada rece, se întâmplă anumite schimbări și ajunge la un nivel de deshidratare mult mai ridicat, așa că fac tot ce îmi stă in putință să am acel aspect glowy și hidratat, de ten odihnit și sănătos.

In zilele acestea in care tenul este uscat, nici măcar makeup-ul nu se mai așază așa cum trebuie. Crema ACCOJE este miracol! Haha, știu, pare că exagerez. Poate am folosit un cuvânt prea mare, însă cu siguranță este ceea ce trebuie pentru tenul meu deshidratat. Îmi place pentru că revitalizează și îmbunătățește aspectul pielii. Formula îmbogățită cu Unt de Shea, este concepută special pentru a oferi hrănire profundă pielii, însă ceea ce ador la ea este că nu iți lasă tenul gras sau lipicios. Acesta este un aspect foarte important pentru mine. Urăsc senzația aceea sticky. Are o textură lejeră și foarte fresh, chiar nu îmi vine să cred că are puterea aceasta de hidratare.

  • Textura: Cremă hidratantă compactă și lejeră
  • Mod de folosire: Aplică pe piele o cantitate suficientă de produs și masează ușor până la absorbția completă.
  • Ingrediente principale extrase din Insula Jeju:
  • Extract de arbore de Acanthopanax, Plantele unice din Coreea de Sud din Jeju, ajută la îmbunătățirea aspectului pielii.

Al treilea produs, este tot unul din seria cadourilor de la Secret Santa. Dragă moșule, ești super cool! Este vorba despre REVIVING SLEEPING PACK. Ei bine, produsul acesta este cireașa de pe tort, dacă îl pot numi așa. E super mișto ideea in sine, de mască pe care o aplici seară, iți hidratează tenul peste noapte și ii oferă fermitate, și apoi dimineața o clătești. Ce poți să vrei mai mult?

De ce îmi place?

Este un produs căruia nu ii dai prea multe șanse la prima vedere, la modul că ai putea spune cu ușurință că nu ai nevoie de așa ceva și că nu este un MUST. Ei bine, wroooong! L-am folosit foarte foarte des și pot să spun că este wow, așa că l-am introdus in rutina mea și nu îl mai scot curând.

Cu ajutorul propolisului și a mierii din regiunea Jeju, pielea își recapătă strălucirea și revitalizarea naturală, adică fix ce îmi doresc eu in perioada rece a anului: tenul acela glowy, cu un aspect foarte sănătos.

  • Ingrediente principale extrase din Insula Jeju:
  • Propolis + Miere – pentru fermitate și strălucire naturală, extract din bambus specific zonei Jeju pentru calmarea pielii și menținerea elasticității.
  • Mod de folosire: Aplică o cantitate considerabilă de produs pe ten și masează pentru aproximativ 5 minute până la absorbția in piele a loțiunii. Lasă să acționeze pe timpul nopții și clătește cu apă in dimineața următoare.

Dragii mei, cam atât pentru astăzi. Sper să vă fie de ajutor acest articol, in cazul in care vă doreați să aflați mai multe despre produsele de pe My Geisha și despre gama verde de la Accoje, si pentru că v-am promis zilele trecute, vă dau întâlnire la un articol cu câteva dintre rutinele mele. Stay tuned.

Vă pupicesc,

Blondie.