Review: ochelarii inteligenți Huawei x Gentle Monster Eyewear II

Hei hei, frumușei! Zilele trecute v-am promis pe Instagram că voi scrie un review pentru ochelarii Huawei x Gentle Monster Eyewear II, pe care i-am tot arătat pe story în ultima perioadă și despre care v-am spus deja câteva detalii, iar astăzi am decis să mă țin de promisiune.

Recent am descoperit pasiunea aceasta pentru gadget-uri și pentru tehnologie, pentru că am început să aprofundez domeniul. Știam că îmi doresc anumite device-uri care să îmi ușureze activitățile cotidiene și care să fie cool în același timp, însă nu știam exact la ce mă pot ajuta. În general, acestea au o mulțime de funcții, însă e păcat dacă nu știi să le utilizezi sau nu știi despre existența lor.

Primii ochelari de acest tip i-am văzut în Dubai, fix acum un an. Atunci aflam de acest concept și mi s-a părut wow. La un an diferență am reușit să și testez ochelarii inteligenți, să ii folosesc, așa că am revenit cu impresii despre ei.

De ce îmi plac ochelarii Huawei x Gentle Monster Eyewear II?

Nu am crezut niciodată că, la un moment dat, moda va ajunge să se intersecteze cu tehnologia, sau cel puțin nu credeam că se va întâmpla atât de rapid. Ei bine, am descoperit cei mai cool ochelari inteligenți, care arată într-un mare fel și o să vă las câteva poze să vă convingeți. Îmi plac foarte tare și am primit foarte multe aprecieri atunci când i-am purtat, multă lume fiind chiar surprinsă de ideea gadget-ului.

În ultima perioadă nu prea am mai ieșit din casă, majoritatea timpului mi l-am petrecut pe lângă casă, prin grădină, ieșiri scurte în oraș și cam atât, însă înainte de pandemie eram o persoană foarte activă, aș putea spune. Ieșeam în fiecare zi, mergeam la sală, îmi plăcea să călătoresc și o făceam de fiecare dată când aveam ocazia (găsiți pe site câteva articole despre acest subiect)

Ochelarii Huawei sunt făcuți pentru oameni activi, oameni cărora le place să petreacă timp în natură, cărora le plac excursiile, drumețiile, sunt făcuți pentru cei care petrec mult timp la volan, în trafic sau care fac sport în natură și așa mai departe. Ați înțeles voi ideea.

Bine, ei se pot purta oricând, însă e păcat de funcțiile pe care le au. Din acest motiv spun că sunt perfecți pentru oamenii care au foarte multe activități și care au nevoie de un gadget să facă lucrurile mai eficiente.

Ochelarii Huawei Eyewear II sunt realizați în colaborare cu Gentle Monster despre care știm că au un stil aparte, diferit și îndrăzneț, iar acest lucru se reflectă și în această pereche de ochelari.

De ce sunt speciali?

Așa cum am spus deja mai sus, ochelarii Huawei sunt next level, sunt ochelari inteligenți care îți permit să ieși în evidență într-un mod pozitiv. De la conectivitate Bluetooth până la înregistrarea wireless, aceștia dispun de o multitudine de funcții care îți pot fi de ajutor în viața de zi cu zi.

Ramele ochelarilor sunt arcuite ergonomic, iar acest lucru îi face să fie foarte confortabili, să nu te incomodeze absolut deloc. I-am purtat câteva ore continuu și nu i-am simțit deloc diferit față de o pereche clasică de ochelari. Balamalele sunt fabricate din aliaj de titan, ceea ce îi face să fie foarte rezistenți și durabili, fără să existe posibile deteriorări. Deși brațele au incorporate difuzoare și senzori tactili, acestea au design foarte finuț și subțire și sunt foarte decente.

Ești creator de conținut? Atunci sigur o să îți placă aceasta funcție

Un lucru care m-a fascinat foarte tare, pentru că și eu activez în mediul online și îmi place să imortalizez momente, este înregistrarea wireless pentru creatorii de conținut, care își doresc să se înregistreze pe parcursul zilei, în timpul activităților. Aceștia îți vor permite să te înregistrezi pe stradă, fără să mai ai grija telefonului, iar sunetul va avea o calitate foarte bună. Am testat funcția și e foarte tare!

Probabil o să vă întrebați cum veți putea vorbi la telefon sau asculta anumite melodii, fără ca cei din jur să audă. Ei bine, difuzoarele sunt izolate fonic, astfel încât să se păstreze intimitatea convorbirilor. Bineînțeles, acest lucru este posibil doar dacă volumul sonor nu este dat la maxim. În acel moment oricum claritatea e mai redusă și sunetul va fi auzit și de cei din jur. Am testat asta, iar la un volum mediu funcționează perfect.

Ochelarii Huawei dispun de o carcasă cu un design foarte elegant, care are incorporat încărcătorul ochelarilor. Dacă veți conecta aceasta carcasă cu ajutorul unui cablu la priză și veți aștepta până ce ochelarii vor fi încărcați complet, aceștia vor putea fi folosiți pentru 5 ore continuu fără să mai fie nevoie de încărcare suplimentară.

Un lucru care sigur interesează pe toată lumea este legat de conectarea la smartphone. Aceasta este una simplă și pot fi împerecheați cu orice smartphone care dispune de Bluetooth, însă aplicația Huawei AI LIFE este disponibilă doar pe Android și Huawei App Gallery, ceea ce mă deranjează puțin având în vedere că eu folosesc iPhone. Buuut, își fac treaba minunat în rest și au multe funcții, așa că acest detaliu nu influențează într-o măsură mare.

Concluzii

Ca un scurt rezumat, având în vedere întreaga experiență cu acești ochelari inteligenți de la Hauwei, îi recomand atât timp cât simțiți că ar putea să vă ușureze activitățile. Mie îmi plac mult pentru că au un design super fain, mi se potrivesc foarte bine și țin locul căștilor wireless cu brio, doar că te simți mult mai în siguranță purtându-i-i pe ei, datorită faptului că poți auzi sunetele din jur, dar și melodia preferată. Prețul ochelarilor este de 1499 lei și sunt o investiție bună în condițiile în care ești un om activ și iubitor de tehnologie.

Sper că review-ul pentru ochelarii inteligenți Huawei x Gentle Monster Eyewear II să vă fie de folos și să vă ajute să decideți dacă sunt potriviți pentru voi. Eu ii ador și mă bucur că am avut ocazia să vă povestesc și vouă despre ei.

Vă pupăcesc,

Blondie