Rihanna ar putea lansa Fenty Hair

foto via @fashionista.com

Imperiul Fenty continuă să crească. Se pare că următoarea inițiativă a Rihannei ar putea fi legată de îngrijirea părului, după cum indică o marcă înregistrată recent de compania ei Roraj Trade LLC. O cerere pentru marca Fenty Hair a fost depusă pe 3 martie, potrivit unui raport al Oficiului de Brevete și Mărci al Statelor Unite.

Roraj Trade LLC, care deține, de asemenea, mărcile comerciale pentru diferitele întreprinderi ale Rihannei, a raportat că Fenty Hair intenționează să acopere întreaga gamă de produse de îngrijire a părului, șamponul pentru mătreață și loțiunile de restaurare a părului, precum și coafarea, îndreptarea, volumul, dar și schimbarea nuanțelor. Deși nu avem detalii despre momentul în care noua linie s-ar putea lansa sau dacă marca ar putea deveni chiar o realitate – vedetele adesea înregistrează în mod proactiv mărci comerciale, îngrijirea părului ar avea cu siguranță sens în urma succesului Fenty Beauty și Fenty Skin.

Rihanna ar putea extinde brandul Fenty

Aplicația poate fi încă în așteptare, dar asta nu ne va împiedica să ne entuziasmăm cu privire la posibilitatea unei mărci de îngrijire a părului de la regina noastră de frumusețe. Rihanna a adus o doză de noutate in tot ceea ce a creat și și-a pus amprenta așa cum a știut ea mai bine, deci așteptăm cu nerăbdare lansarea unui nou produs de-al ei.

Sursa: Rihanna May be Launching Fenty Hair Next, and I’m Ready For Better Hair Days