Când apare sezonul 3 din Emily in Paris?

foto via @www.newsbreak.com

Emily in Paris, un serial super girlish, super fresh, cu influențe din Sex and the city si Gossip Girl, cu iubiri de-o vară, cu ținute wow și cu personaje foarte îndrăgite deja, a fost așteptat cu sufletul la gură atât în sezonul 1 cât și în sezonul 2. Bineînțeles că nici nu terminasem sezonul 2 și deja ne întrebam când apare sezonul 3 din Emily in Paris?

„Sper ca spectatorii să găsească mai mult din ei înșiși în personaje și să se simtă reprezentați în serial”, a spus Collins pentru Glamour în numărul din decembrie 2021. „Și sper să obținem un sezon trei, pentru că îmi doresc cu adevărat să ne întoarcem și să facem asta din nou.”

Și într-un interviu pentru ELLE.com, designerul de costume Emily in Paris, Marylin Fitoussi a dezvăluit că are deja idei pentru garderoba personajelor. „Visul meu pentru sezonul 3 ar fi să reciclez costumele din sezonul 1”, a spus ea. „Nu știu dacă putem face asta, dar visez să aduc unele dintre cele mai emblematice ținute ale lui Lily la atelierul de reciclare și să văd ce pot face.”

Creatorul emisiunii, Darren Star, părea să creadă că urmează mult mai mult material. „Odată ce vom obține sezonul 3, voi începe să mă gândesc la idei”, a spus el pentru People pe 23 decembrie.

Va accepta Emily oferta de muncă a lui Sylvie? Va rămâne ea la Paris?

Se pare că nu se știe. „Mor de nerăbdare să știu care este decizia”, a spus Collins pentru ELLE într-un interviu din 23 decembrie.

Cu cine va ajunge Emily?

La sfârșitul sezonului 2, o vedem pe Emily confruntându-se direct cu sentimentele ei pentru Gabriel, după o legătură promițătoare cu englezul Alfie, jucat de Lucien Laviscount. Din păcate, este prea târziu să se împace, cel puțin în acest sezon.

„Ea are sentimente foarte puternice pentru Gabriel”, a spus Star. „Aceasta este o întrebare pe care va trebui să o confrunte”

Când ar putea apărea sezonul următor?

Având în vedere că ambele sezoane 1 și 2 din Emily in Paris au apărut în ultimele jumătăți ale anului 2020 și, respectiv, 2021, există precedent care susține că sezonul 3 va apărea în toamna sau iarna anului 2022. Acestea fiind spuse, deocamdată nu putem decât să speculăm și să așteptăm cu nerăbdare pentru un anunț oficial de la Netflix.

Streamerul a confirmat, totuși, că producția va începe în vara anului 2022. În aprilie, actorul William Abadie a susținut că va începe în iunie într-un interviu pentru US Weekly. Nu mai este mult și vor începe filmările, ceea ce ne bucură foarte tare, căci o să avem ce viziona în toamnă, însă până atunci nu ne rămâne decât să alegem alte seriale de pe Netflix.

Sursa: ‘Emily in Paris’ Season 3 Release Date, News, Cast, Trailer, and Spoilers (elle.com)