FENDI și VERSACE lansează colecția FENDACE

Nu e prima dată când două nume mari din lumea modei, se alătură, însă nu întotdeauna este un proiect așteptat de fani și pasionații de fashion. Anunțul de astăzi legat de colaborarea dintre Fendi și Versace este unul bine venit din ce se vede, colecția numindu-se FENDACE.

FENDI și VERSACE lansează colecția FENDACE

Fendace este formată din două linii: Fendi de Versace, proiectată de Donatella Versace, și Versace de Fendi, proiectată de Kim Jones. De la ambele, vă puteți aștepta la o gamă strălucitoare de genți de mână cu imprimeurile deja cunoscute ale caselor de modă, eșarfe de mătase, pantofi și bijuterii cu logo, care vor devein un must pentru fiecare fan și colecționar. FENDACE include atât îmbrăcăminte pentru bărbați, cât și pentru femei și se va lansa în magazine Fendi și locații pop-up joi, 12 mai.

Știrile au apărut în tandem cu imagini pline de farmec și un videoclip la fel de opulent al legendarului fotograf Steven Meisel și Alec Maxwell, premiera exclusiv pe Elle.com. Colectiv, Meisel și Maxwell au lucrat cu Linda Evangelista, Naomi Campbell, Kate Moss, Rihanna, Alexa Chung, Gigi Hadid, Oprah și Taylor Swift.

Faptul că Fendi și Versace lansează colecția FENDACE este o veste minunată, pe care cu siguranță fanii o așteptau cu mare interes. Suntem foarte curioși de cum vor arata produsele, însă mai este foarte puțin până când acestea vor fi dezvăluite.