Dolce & Gabbana și Mytheresa lansează o colecție capsulă de vară în exclusivitate

Pentru a șasea oară, casa de modă italiană Dolce & Gabbana și retailerul de lux online Mytheresa se reunesc pentru a crea o colecție in exclusivitate. Pentru această colecție capsulă de vară, au avut ca inspirație escapadele de vară pline de farmec, cu spirit liber, păstrând touch-ul și amprenta Dolce & Gabbana în prim plan.

Photo Credit: Courtesy of Dolce & Gabbana / Mytheresa
Photo Credit: Courtesy of Dolce & Gabbana / Mytheresa

Dolce & Gabbana și Mytheresa lansează o colecție capsulă de vară în exclusivitate

Colecția de 72 de piese prezintă siluetele atemporale ale lui Dolce & Gabbana, cum ar fi rochii de linie A, bluze și pantaloni scurți cu talie înaltă și îmbrăcăminte fermecătoare în culori vibrante, strălucitoare. În plus față de piesele colorate gata de purtare, colecția include accesorii potrivite.

„Dolce & Gabbana este unul dintre cei mai mari parteneri ai noștri de brand, așa că încercăm mereu să colaborăm cu echipa lor cât mai des posibil. Obiectivul acestei colecții este vara, așa că am ales piese pentru vacanțele de vară, păstrând ADN-ul italian. Este plin de farmec, distractiv și sexy și aduce o notă de Sicilia lui Miami ”, notează Hsu.

Data lansării

Colecția se lansează la nivel mondial pe Mytheresa pe 4 mai 2022, într -o poveste editorială dedicată produsă de Julian Paul, director creativ global.

Citește și: Despre cum să fii fashion cu Neculai Stanciu. Tânărul care a deschis un business în plină pandemie – Lavinia Floroiu

Sursa: Dolce & Gabbana’s New Capsule on Mytheresa is Perfect for Summer (hauteliving.com)