Produse pentru un păr perfect – hair routine

Hello drăguților! Astăzi vreau să vă povestesc despre unul dintre cele mai importante atu-uri ale unei femei. Părul, această parte esențială a corpului nostru, pe care uneori ajungem să o ignorăm, ne însoțește încă din primele stadii ale vieții și reprezintă un indicator al nivelului de energie vitală și forță interioară.

Părul poate spune despre noi foarte multe, cât de bine ne simțim și ce stare emoțională avem. Din acest motiv părul nostru fie este minunat, strălucitor și plin de viață, fie devine deteriorat, nu mai crește și suferă și el. Presupun că v-ați dat seama că în anumite perioade stresante din viața voastră, părul suferă și el (de stres, de oboseală). Ei bine, cam asta mi s-a întâmplat și mie. După naștere părul meu a suferit câteva schimbări, probabil din cauza oboselii sau a schimbărilor hormonale.

Dacă în timpul sarcinii, părul meu a crescut considerabil, a devenit mai des și mai strălucitor, după naștere a devenit foarte deshidratat. în plus, aveam foarte multe fire de păr care se regenerau (în zona frunții), vestitul baby hair. Așa că am decis să merg la salon și să îmi fac un breton mediu, care îmi acoperea acele mici firicele rebele.

În momentul acela s-a ridicat și un semn de alarmă asupra părului meu, astfel aflând că nu era în cea mai bună formă a lui (aveam nevoie totuși de o confirmare de la un specialist în domeniu, chiar dacă eu observasem că textura lui nu mai era la fel). Mi s-a recomandat o serie de produse, care promiteau să mă ajute în rezolvarea problemelor mele. Îmi doream produse care să îmi hidrateze și reconstruiască parul, așa că am achiziționat gama recomandată de la Alfaparf Milano – Semi di Lino Reconstruction for Damaged Hair.

Primul produs în rutina de îngrijire a părului este, bineînțeles, șamponul. Acest șampon întărește părul deteriorat și îi repară structura dezordonată. Este un produs fără sulfați și curăță părul de impurități, de sebum și de resturile de produse de coafat. Îmi place foarte tare pentru că părul este super strălucitor după spălare și nu numai. Am reușit datorită acestui șampon să îmi spăl părul la 4-5 zile, ceea ce înainte era imposibil. Nu îmi simt deloc părul încărcat, este foarte fin și mătăsos, foarte ușor și fresh, iar mirosul produsului este unul foarte plăcut, persistă 1-2 zile.

Al doilea produs achiziționat este masca pentru păr, care oferă părului un moment de regenerare. Recunosc că acest produs l-am utilizat doar de trei ori, căci eu una nu sunt obișnuită să folosesc masca sau balsam, însă am spus că poate acesta este unul dintre motivele pentru care părul meu arăta mai rău decât de obicei. După utilizarea ei au existat efecte vizibile. Părul meu părea mult mai hidratat, nu mai era la fel de uscat și aspru. Cu siguranță o s-o folosesc pe viitor frecvent. Chiar m-a surprins faptul că am simțit o ușoară diferență a texturii părului, imediat după ce am folosit-o.

Un alt lucru pe care l-am achiziționat și l-am introdus în rutina de îngrijire a părului, a fost tratamentul pentru păr cu fiole. Ador aceste fiole. Eu nu am simțit nevoia să utilizez o fiolă întreagă la o spălare. De obicei împart fiolele. Folosesc doar jumătate după spălare. Mi se pare că este absolut suficient. Pentru ce sunt aceste fiole? La ce ajută? În primul rând hidratează și oferă strălucire maximă. Elimină electrizarea părului. Clar da!! Nu mai spun de faptul că e super mătăsos și fin și are un aspect super sănătos. Dacă nu ma credeți vă las poze aici cu părul meu (haha), care pot să vă spun că n-a arătat niciodată atât de bine.

Păr natural, fără vopsea – proaspăt spălat cu produsele Alfaparf Milano

Mă bucur enorm că am găsit aceste produse, că îmi fac bine, că rezultatele se văd. Este un brand care oferă produse de calitate, în funcție de nevoile voastre și a părului vostru și sunt foarte accesibile ca preț. Le puteți găsi foarte ușor cu un simplu search pe google.

Sper ca acest articol să răspundă la cea mai frecventă întrebare de pe contul meu de Instagram, căci multe dintre voi ați fost curioase cum îmi îngrijesc părul și ce produse folosesc.

Vă pupăcesc,

Blondie.