Rutina de ingrijire a pielii – The Ritual of Sakura

Hello drăguțeilor! V-am povestit despre rutina mea de îngrijire a părului, despre produsele de skincare pe care le folosesc, despre cum îmi întrețin unghiile acasă, însă nu v-am vorbit despre rutina mea de îngrijire a pielii. La fel cum ne îngrijim părul, unghiile, fața, așa trebuie să acordăm atenție și aspectului pielii și corpului în general. Așa că astăzi vreau să vă prezint trei produse pe care eu le folosesc pentru a obține cele mai frumoase rezultate la nivelul pielii.

Am devenit fan Rituals după ce am primit câteva seturi cadou, așa că pot spune că am încercat majoritatea produselor lor și pur și simplu le ador. Eu le achiziționez în general din Douglas, iar în perioada aceasta mi-am făcut aprovizionarea online. Până în prezent, mi-a atras atenția în mod special, gama The Ritual of Sakura (spumă de curățare, crema pentru corp și scrub).

Voi începe cu produsul meu preferat, și când spun acest lucru, o spun cu toată inima. Gelul de dus The Ritual of Sakura cu lapte de orez este deosebit de hidratant și oferă pielii o senzație netedă de mătase. Inițial este un gel transparent care în contact cu apa se transformă într-o spumă super hidratantă. Îmi place foarte tare că are un miros fresh, care rezistă foarte mult pe piele. Personal, nu am mai găsit niciun produs atât de catifelat și hidratant, care să-mi lase pielea atât de fină.

Al doilea produs despre care vreau să vă povestesc este scrub-ul din aceeași gamă. Este bazat pe ingrediente naturale precum parfumul delicat al florilor de cireș, zahăr organic și uleiuri rafinate care ajută la realizarea unui tratament asemănător cu cel de la spa. Celulele moarte ale pielii sunt îndepărtate cu ușurință, oferind în același timp nutrienții necesari pielii pentru a fi hidratată. Se aplică pe zonele pe care ne dorim să le exfoliem și masăm ușor. Este unul dintre scrub-urile mele preferate, fiind chiar printre primele trei. Mie imi lasă pielea foarte fină, uniformă și hidratată. În același timp nici nu înroșește zona exfoliată, ceea ce e super wow. Il folosesc de 2 ori pe săptămână și mi se pare suficient.

Un pas important în îngrijirea pielii este hidratarea cu o cremă bună, așa că următorul produs pe care vreau să îl prezint este crema pentru corp. Îmi place foarte tare pentru că oferă hidratare intensă pielii. Acest produs iți dă senzația de piele revitalizată și moale. Are un miros foarte finuț, nimic care să te deranjeze și nu rămâne absolut deloc lipicioasă, e nevoie de doar 5-10 minute să iți intre în piele. Formula conține, de asemenea, antioxidanți, vitamina E și Centella Asiatică pentru cea mai delicată piele, toate cu aromă revigorantă.

Cam așa arată o rutină basic de ingrijire a pielii. Sunt 3 etape foarte importante, pe care nu ar trebui să le ratăm niciodată și să folosim produse care ni se potrivesc cel mai bine. Eu am o piele mai uscată, de aceea am nevoie de produse care să hidrateze intens, astfel încât să obțin aspectul dorit. Cu siguranță nu tuturor ni se potrivesc aceleași produse, însă cei de la Rituals au mai multe game, cu mai multe mirosuri, toate foarte interesante, astfel că putem alege în funcție de nevoile proprii. Sper ca acest articol să vă răspundă la întrebările legate de produsele pe care le folosesc în îngrijirea corporală.

Vă pupăcesc,

Blondie