Părerea mea despre produsele ElishaCoy part. 3

Hello drăguțeilor! Deja mulți dintre voi v-ați obișnuit cu pasiunea mea pentru produsele de skincare coreene și deja nu mai este vorba doar de curiozitate, ci a devenit o obișnuință utilizarea lor. Sunt super mulțumită de acest brand despre care vă tot povestesc aici, cât și pe pagina mea de Instagram și nu am simțit nevoia să îmi încarc rutina cu o mulțime de brand-uri și m-am limitat doar la câteva care m-au ajutat să am tenul așa cum l-am visat mereu: luminos, curat, hidratat și foarte foarte odihnit și fresh.

Pentru că mie îmi place să împărtășesc cu voi bucuria de a folosi aceste produse, m-am gândit să scriu un al treilea articol despre ele, dar și să organizez pe profilul meu un CONCURS cu premii foarte drăguțe, printre care și produsele ElishaCoy. A fost cel mai cool Giveaway pe care l-am organizat până acum, cu produsele mele preferate, însă în seara aceasta se va încheia, dar cu siguranță o să mai organizam astfel de concursuri cu produsele ElishaCoy.

Știți că eu nu prea sunt fană vorbit pe story, dar pe scris stau bine și mă pierd povestind aici, așa că hai să trecem la subiectul pentru care am pornit acest articol și anume produsele din gama cu melc de la ElishaCoy, pe care după cum bine știți le achiziționez de la Q Cosmetics.

V-am povestit deja în articolul trecut despre Skin Refining Snail Eye Balm, primul produs achiziționat din această gamă. Mi-a plăcut maxim așa că l-am achiziționat încă o dată, pentru că am devenit puțin nebună după el (hahaha) și am vrut să fiu sigură că dacă îl termin, am sigur rezerve în caz că stocurile sunt epuizate. Ce să-mi faci? Așa sunt eu.. mereu mă asigur că am de toate în casă. și ce face Lavinia dacă ii place un produs foarte tare? Ei bine, le cumpără și pe celelalte din gama respectivă. Și uite așa am ajuns eu să încerc și celelalte produse din gama cu melc, o gamă care este foarte lăudată.

Am reușit să achiziționez trei produse din gama aceasta, despre care vreau să vă povestesc și vouă și voi începe cu preferatul meu, bineînțeles: Skin Refining Snail Cleanser. Am mai încercat și alte produse de genul de la ei, așa că pot să fac o comparație intre ele și să vă declar că acesta este vis! Pentru mine acesta este cel mai fain cleanser încercat până acum, dar și preferatul meu dintre toate celelalte achiziționate de la ElishaCoy.

Extractul de melc și ceramidele curăță ajută la îndepărtarea impurităților pielii. Conținutul de surfactanți naturali derivați din nucă de cocos, Natural 3FF, fitoncide și alte ingrediente naturale calmează tenul sensibil. Spuma delicată curăță în profunzime porii de excesul de sebum. Cam așa descriu cei de la Q Cosmetics acest produs și sunt suuper de acord cu ei.

De ce imi place și cum il folosesc?

Îmi place pentru că îmi curăță tenul în profunzime, dar în același timp rămâne super hidratat, iar pentru că eu îl folosesc de cele mai multe ori în rutina de seară, mă trezesc cu un ten suuuuper curat, mătăsos și hidratat, fără pic de sebum. Senzația pe care o am dimineața este greu de descris. Un recipient de genul acesta îmi ajunge cam 2-3 săptămâni și are și un preț accesibil. Eu am ales să îl integrez în rutina mea de seară, pentru că tot atunci folosesc și restul produselor din gama cu melc. Am impresia că sunt mai hidratante decât gama roz pe care o mai am de la ei și tenul meu arată mai bine după întreaga noapte.

Un alt motiv pentru care îmi place foarte tare este că nu îmi înroșește tenul, nu îl agresează în niciun fel și nici nu e nevoie să insiști prea mult pentru o curățare perfectă. E nevoie doar să umezești tenul înainte, să aplici și să masezi ușor până ce acoperi toată fața, astfel încât să pătrunzi în toate zonele.

Al doilea produs despre care îmi doresc să vă povestesc este Skin Refining Snail Cream, un produs care nu lipsește din rutina mea de îngrijire. Formulă concentrată cu 91% extract de melc, regenerează pielea și stimulează producția de colagen, estompând ridurile fine. Hidratează și hrănește tenul datorită adenozinei și a complexului de peptide. Ajută la estomparea petelor, imperfecțiunilor și cicatricilor. Aceasta este descrierea pe care ne-o oferă cei de la Q Cosmetice în cazul în care consultați site-ul lor.

De ce îmi place?

Mie îmi place foarte tare această cremă, pe care de cele mai mult ori aleg să o aplic atât dimineața cât și seara. Este foarte hidratantă, dar nu este deloc grasă. Pătrunde foarte repede în piele și lasă tenul foarte catifelat, fără nicio urmă lipicioasă. Mereu am urât senzația aceea lipicioasă, poate și de asta îmi plac foarte mult produsele ElishaCoy, pentru că nu lasă deloc această senzație.

Ador această cremă mai ales pentru faptul că m-a ajutat să scap de semnele de pe față, pe care bănuiesc că toate le avem (mai exact, dacă nu avem stare și nici răbdare să ne treacă coșurile de la sine și alegem să umblăm la ele). Tenul meu radiază de strălucire, sănătate și are un glow aparte de când folosesc constant gama cu extract de melc.

Al treilea produs este Skin Refining Snail Essence pe care cei de la Q cosmetice îl prezintă așa: Conținutul în proporție de 80% extract de melc redă elasticitatea pielii. O combinație extrem de concentrată de vitamine și extracte din ciuperci penetrează adânc în piele și ajută la refacerea barierei cutanate. Extractele de mușețel și soia calmează pielea sensibilă, iar fito-colagenul menține pielea hidratată.

De ce îmi place?

Acest produs îmi place enorm pentru că îmbunătățește capacitatea pielii de a rămâne hidratată, este foarte ușoară și deloc lipicioasă, la fel ca și celelalte produse ale lor. De asemenea produsul miroase minunat și se simte genial pe față, super fresh și nu încarcă deloc. Extractul de melc ajută la creșterea rezistenței pielii, a flexibilității și elasticității, iar de cele mai multe ori această gamă m-a ajutat să scap de petele roșii de pe față, de iritații și de micile imperfecțiuni care apar în perioada aceea a lunii.

Skin Repairing Snail Essence îmbunătățește regenerarea celulelor pielii și creează o barieră de umiditate pentru a proteja pielea de efectele mediului. Ce poți să iți dorești mai mult de atât? îmi plac aceste produse pentru că după aplicare tenul meu este mult mai luminos, radiază de atâta sănătate și hidratare.

Dacă nu ați încercat până acum produsele lor, merită să le achiziționați, iar dacă deja le folosiți, aștept feedback-ul vostru și experiența voastră, pe contul meu de Instagram. Nu ar fi frumos să povestim acolo mai mult?

Acestea sunt produsele despre care am ales să vă povestesc de această dată, însă cu siguranță mai am muuuulte despre care vreau să vă scriu aici, așa că stați cu ochii pe contul meu de instagram unde postez frecvent secrete și detalii din rutina mea de îngrijire.

Mă bucur că am descoperit produsele Elisha Coy, dar și pe cei de la Q Cosmetics care au fost mereu foarte atenți la nevoile mele și mi-au trimis mereu câte un cadou drăguț din partea lor (sunt atenți cu toți clienții lor, nu numai cu mine). E clar ca nu aș da banii pe produse care nu îmi fac bine tenului și care nu îmi plac. Este limpede faptul că aceste produse își fac treaba foarte bine și mă ajută enorm să îmi îngrijesc tenul așa cum merită.

Vă pupăcesc,

Blondie.