Cristina Ich se pregătește de maratonul de beauty. S-a lansat platforma cu toate detaliile legate de înscriere

foto via @elle.ro

“We need women who are so strong they can be gentle, so educated they can be humble, so fierce they can be compassionate, so passionate they can be rational, and so disciplined they can be free.” – Kavita Ramdas

Hei hei, frumușei! Nu obișnuiesc să postez articole la miez de noapte, însă nu m-am putut abține să nu împărtășesc cu voi lucrurile acum cât sunt calde”. Cu siguranță cei care îmi citiți articolele, știți cine este Cristina Ich, pentru că mulți dintre voi sunteți pasionați de beauty, skincare și povești de viață, probabil de aceea vă și aflați aici, eu împărtășind informații similare.

foto via @unica.ro

Cristina este o tânără superbă, smart, cu potențial, genul de femeie căreia foarte greu îi poți rezista și îmi place, pentru că a știut întotdeauna ce vrea de la viață, indiferent dacă au existat x, y, z care să comenteze și să arunce cu hate. Femeia și-a urmat exact drumul, fără să se abată vreun pic și a luptat pentru tot ceea ce are acum și chiar nu contează cum le-a obținut. Cert este că în seara aceasta a lansat o platformă, care pare deja să aibă un succes extraordinar și spun asta pentru că m-am înscris și eu și se vedea că traficul este unul imens, iar acest lucru mi s-a confirmat după ce am văzut numărul care mi s-a alocat. M-am înscris destul de repede după ce a fost lansat site-ul și totuși numărul comenzii mele era de ordinul miilor. Good job!

Despre ce este vorba?

Platforma se numește Portrait of a Woman și va găzdui un super maraton care are menirea să modeleze femeile, atitudinea acestora, acțiunile și tot ce ține de imaginea interioară a acestora. Maratonul include subiecte despre frumusețea fizică, morală și spirituală, discutate alături de specialiști calificați în domenii diferite, precum Marius Mihalca, Crina Coliban, Dr. Elena Martin și multe alte persoane pe care Cristina ni le-a prezentat în nenumărate rânduri în story-urile ei deja consacrate. Persoane în care ea crede și în care a găsit răspunsuri de-a lungul timpului, iar cu ajutorul lor își dorește să îndrume și alte tinere care au nevoie de un sprijin.

Așa cum v-am spus și mai sus, eu m-am înscris deja și de abia aștept să văd tot ceea ce va fi share-uit, tot ceea ce ni se va livra de către acești oameni minunați. Ideea mi se pare una genială, iar prețul pentru a te putea înscrie este unul mai mult decât accesibil. Din punctul meu de vedere, merită din plin. Cu siguranță se vor face multe lucruri frumoase pe această platformă și va deveni un real succes în cel mai scurt timp posibil, de aceea după ce am parcurs toate story-urile Cristinei, toate informațiile de pe site, am decis imediat să mă înscriu.

Vă recomand să procedați la fel, să vă înscrieți după ce aflați tot ceea ce se va întâmpla în maraton, pentru că altfel va fi farmecul. Eu m-am entuziasmat destul de tare de acum câteva luni când începuse să povestească câteva detalii din culise, însă astăzi când s-au fixat toate informațiile și când am văzut invitații, am rămas plăcut surprinsă.

Drum rolls! Brand-uri de beauty, fashion precum Q cosmetice și Luisa Via Roma vor fi sponsori în acest proiect, care pe lângă informații, discuții și lucrurile interesante, va oferi șansa să fii câștigător al unor super premii, așa cum numai Cristina ar fi putut să le aleagă. Vă las aici lista, însă este important să vă înscrieți pentru ceea ce se va întâmpla acolo, nu pentru ceea ce se va oferi ca premiu.

A spus cineva premii?

„Pentru fiecare participantă la acest proiect, am pregătit o serie de surprize și cadouri. Câștigătoarele vor fi selectate aleatoriu, din lista de persoane înregistrate pe site, și anunțate zilnic, pe contul online creat special pentru comunitatea înscrisă în maraton.” susține Cristina pe platforma sa.

  • 3 nopți la Hotel Plaza Athénée Paris împreună cu Cristina Ich
  • Inel Juste Un Clou Cartier
  • Espressor CM 5510 Miele
  • Set de pahare latte și 1 kg de cafea Miele
  • 3 vouchere tratamente Biologique Recherche
  • Voucher cadou o consultație de numerologie
  • 5 x perii rotative Babyliss
  • 1 x uscător de păr Dyson Supersonic
  • 1 voucher de cumpărături în valoare de 1000€ pe Luisaviaroma
  • 2 vouchere x 500 lei în librăriile Cărturești
  • Zeci de beauty boxes cu produsele preferate ale Cristinei by: BewellStoreQCosmetice Coreene, Savage Beauties, XpertBeauty, That’So și 24beauty
  • Voucher de cumparaturi in valoare de 1000€ brand MEDEEA

Participarea la cursul complet este 153 lei

Platforma este accesibilă tuturor, este foarte ușor de parcurs (asta dacă nu a picat deja. Știu cât de mult le plac fetelor lucrurile recomandate de Cristina. Hahahaha), plata se face foarte rapid și partea bună este că nu va fi un număr limitat de locuri, deci va exista o șansă pentru toată lumea care își dorește. Dacă și tu te-ai înscris la maraton, aștept un mesaj de la tine să ne bucurăm împreună și ne vedem pe Instagraaaam!

Vă pup,

Blondie.