Noua aplicație a Anastasiei Beverly Hills este disponibilă pentru a te ajuta să ai cele mai frumoase sprâncene de la distanță

foto via @newsmaker.ro

Ultimele 12 luni au fost o provocare pentru industria de frumusețe globală care valorează în jur de 427 miliarde de lire sterline. Începând cu luna martie anul trecut afacerile care se bazau pe contactul face to face cu clienții (totul, de la specialiști în skincare, makeup artiști, hair styliști, nails artisți etc) au fost blocate sau restricționate.

Acum, brand-urile și companiile de frumusețe continuă să introducă noi modalități de a oferi servicii de la distanță. Principalii jucători din industria frumuseții au demonstrat o rezistență imensă, generând inovații în perioada care a reprezentat un an devastator pentru majoritate din domeniile de activitate.

Numeroase brand-uri au participat la acțiuni virtuală, schimbând modul în care se consumă frumusețea, nu numai acum, ci și dincolo de pandemie. Din ce în ce mai mulți dintre noi se conectează cu experți în chat-uri virtuale, pentru a vorbi prin recomandări.

foto via @glamourmagazine.co.uk

Alții au construit comunități virtuale care încurajează experimentarea și conversația, cum ar fi Listele Inkey #AskInkey, unde poți trimite întrebări experților sub mărcile postărilor Instagram și Mani 101 de la Olive & June, care oferă tutoriale pentru îngrijirea unghiilor acasă.

Pentru cei care au dorit întotdeauna sfaturi de specialitate adaptate nevoilor lor specifice de piele sau păr, distanțarea socială i-a afectat destul de mult, astfel profesioniștii au fost nevoiți să își șteargă jurnalele din clinică și salon și să fie prezenți pe Zoom pentru a oferi sfaturile de care ai nevoie .

Sprâncene perfecte chiar de la tine de acasă

Combinând încercări virtuale cu masterclass-uri online, noua aplicație Brow a Anastasia Beverly Hills (disponibilă pe iOS acum și pe Android de pe 15 martie) este pregătită pentru a actualiza jocul pentru sprâncene perfecte. Aplicația gratuită pune mai întâi o serie de întrebări despre sprâncenele tale(cât de des le faci, ce nuanță sunt în prezent, cât de rare sau dese sunt și care este aspectul preferat al frunții, forma etc), înainte de a permite să încerci practic nuanțele brand-ului. Pe baza datelor pe care le-ai introdus, aplicația va recomanda, de asemenea, o formă a sprâncenelor și va suprapune diferite forme ale sprâncenelor pe ale tale, astfel încât să poți da arcuri medii, sprâncene stufoase și sprâncene ombre, printre altele.

Sursa: Anastasia Beverly Hills’ new app is here to coach you into seriously upping your brow game