Zara lansează propria linie de produse de makeup

foto via @theculturetrip.com

Zara este unul dintre cele mai cunoscute magazine de îmbrăcăminte și accesorii, care oferă piese inspirate de la marile brand-uri. Lanțul de magazine pune la dispoziție șansa de a achiziționa și de a purta item-uri cool la prețuri decente. Cu toate acestea, odată cu debutul în produsele cosmetice colorate îndrăznețe și pigmentate, Zara ar putea fi și noua noastră destinație de frumusețe. Practic, Zara lansează propria linie de produse de makeup și ne așteptăm să fie super accesibile și cool.

Lansată pe 12 mai, colecția de frumusețe Zara își propune să celebreze individualitatea în cazul în care oricine – indiferent de sex, vârstă, culoarea pielii sau stilul personal – poate folosi fiecare produs după bunul său plac. Indiferent dacă vă simțiți îndrăzneț și creativ sau retras și simplu, există ceva pentru toată lumea.

Noua colecție de frumusețe Zara include produse pentru buze, ochi, față și unghii. Are formule și pigmenți curați, cu ambalaje elegante, moderne, inspirate din „Z”.

Ce este cool la aceste produse?

Cea mai mare parte a colecției este reîncărcabilă. Retailerul are deja o colecție subestimată de parfumuri – este timpul să treacă în produsele cosmetice de makeup.

Sursa: Zara Is Launching Its First-Ever Beauty Collection on 12th May, and It’s Refillable