Louis Vuitton a introdus cea mai recentă lansare în colecția Cologne Parfum: „City of Stars”

Louis Vuitton a introdus cea mai recentă lansare în colecția Cologne Parfum: „City of Stars”. Inspirat de nopțile de vară din Los Angeles și realizat în colaborare cu Parfumerul Louis Vuitton Master, Jacques Belletrud și Alex Israel, City of Stars este parfumul perfect unisex pentru sezonul de vară.

Parfumul prezintă note de citrice, lemn de santal și floare de tiare. Jacques Cavallier Belletrud spune despre City of Stars: „Este mai extrovertit decât predecesorii săi. Este concentrat radical pe atmosfera specială și strălucitoare a unei nopți în Los Angeles, când soarele la apus dă loc luminilor și reflectoarelor orașului care traversează cerul. Este o noapte luminoasă. Lumina provine din explozia unui cvintet de citrice: portocaliu de sânge, lămâie, mandarină roșie, bergamot și lime. Își îmbină aceste sclipiri diferite, arătându -și spontaneitatea într -o melodie învolburată care învăluie și mângâie simțurile. ”

Un design aparte

Alex Israela contribuit la designul ambalajului și accesoriilor. Pentru City of Stars, Israel a creat o lucrare de artă originală, intr-o geantă de călătorie ce uprinde toată colecția. Designul este o oda pentru iubitul său oraș colorat, în timp ce este învăluit de căderea nopții. ”City of Stars este o lume pentru sine: o conversație între doi artiști de sensibilitate unică. ”

City of Stars este acum disponibil online și la magazinele selectate Louis Vuitton.

Citește și: Când apare sezonul 3 din Emily in Paris? – Lavinia Floroiu

Sursa: Louis Vuitton’s New City of Stars Fragrance is Perfect for Summer (hauteliving.com)