Idei de cadouri pentru EA

Hei hei frumușei! Oficial, am intrat în luna iubirii și urmează și luna femeii, așa cum spun majoritatea bărbaților și cu siguranță unii dintre voi deja au început să caute cadouri pentru persoana iubită. Din păcate, ziua de 14 februarie a devenit ceva mult prea comercial, iar esența s-a pierdut demult. Iubirea stă la baza acestei sărbători dobândite de la americani, iar dacă mă întrebați pe mine, nu avem nevoie doar de o zi să ne demonstrăm cât ne iubim. Avem nevoie de o viață înainte, de încredere, respect și armonia de a celebra iubirea în fiecare zi.

Pentru cei care văd lucrurile dincolo de inimioarele multe și roșii ale acestei sărbători, m-am gândit să scriu un articol cu câteva idei de cadouri, care pot fi oferite iubitei, mamei, prietenei sau surorii oricând, nu doar de ziua îndrăgostiților. Fie de 14 februarie, fie de Dragobete, fie de 1 sau 8 martie, că tot vine primăvara și cu siguranță vei avea nevoie de ceva recomandări drăguțe, sau poate vrei să o surprinzi pur și simplu, într-o zi oarecare, doar ca să îi arăți aprecierea și cât de mult o iubești.

Am observat un lucru de-a lungul timpului, cel puțin în rândul fetelor pe care le cunosc eu și care îmi sunt apropiate: nu contează cât de scump a fost, ce brand este și cât de tare strălucește, ci contează cât și-a dat silința pentru acel lucru, cât s-a gândit până să aleagă cadoul, cât a ținut cont de ceea ce îți dorești și de ceea ce îți place. Eu, spre exemplu, apreciez enorm atunci când văd că persoanele dragi au reținut detalii pe care le-am spus, și au găsit momentul în care să le pună în aplicare. Este un sentiment atât de fain să vezi că oamenii sunt atenți cu tine și simt nevoia să te răsplătească.

Articolul de astăzi sper că va inspira pe mulți dintre voi în alegerea cadoului pentru persoana iubită și sper că introducerea mea să vă facă să conștientizați cât de importante sunt micile surprize, momente. Nu doar de 14 februarie, ci oricând simțiți să o faceți. Cel mai frumos cadou, dar și cel mai accesibil este timpul, urmat de atenție, respect, încredere și grijă. Toate acestea formează iubirea și cu siguranță vă vor lega pentru o viață!

Dacă anul trecut, pe vremea asta, eram undeva în Dubai, la cald și bine, acum doar visez la asta și că veni vorba despre acest aspect, chiar m-am înscris într-un concurs organizat de My Geisha, unde premiul cel mare este o vacanță în Dubai, poate poate am noroc și strâng cât mai multe like-uri cu poza mea, iar dacă nu sunt eu câștigătoarea, am să mă bucur în primul rând de joc și în al doilea rând pentru persoana care va beneficia și va ajunge în locul meu preferat.

Să lăsăm visatul la vacanță și să trecem la treabă și să pregătim câteva surprize drăguțe pentru femeile din viața noastră, pentru că merita. Așa cum sunt ele frumoase în fiecare zi, cum se gândesc la tot, cum au grijă de tot, cum sunt mame, surori, soții, iubite.

Parfum MyGeisha – Dacă tot v-am povestit mai sus despre ei și despre Dubai, hai să aducem ceva arome orientale în articolul acesta. Eu mi-am comandat de curând Powder, care este absolut genial!

Lumânări parfumate – Am zis să rămânem tot în sfera asta parfumată, iar cele mai inedite lumânări le-am găsit la Linen and Lace. Au un design impresionant, sunt lucrate manual și sunt piesa de rezistență pentru orice decor. Pe mine m-au cucerit de la prima vedere și sunt pe wishlist-ul meu. Un cadou care spune și o poveste, este cu siguranță unul reușit, iar aceste lumânări vor face sigur diferența. Sunt atât de speciale și romantice.

Credits: Linen and lace

Aranjamentele florale de la Million Roses – Sunt superbe și cu siguranță femeile din viața voastră ar aprecia un astfel de cadou. Vei putea găsi atât flori naturale, cât și criogenate. Ambele variante sunt câștigătoare atunci când vine vorba de femeia specială din viața ta.

Credits: The Million Roses Romania

Bomboane și cadouri dulci de la Chocolissimo – Am trecut direct la ciocolată, de la arome parfumate, la arome delicioase. Poți grava pe cutie, realiza texte din ciocolată sau personaliza modelul, ceea ce mi se pare o idee super tare. Nu este vorba despre o ciocolată banală, ci una care va aduce un mesaj.

Credits: Chocolissimo

Tricouri personalizate – Ei bine, eu nu prea sunt fan tricouri personalizate, buuuut Neculai Stanciu face o treabă extraordinară și le-a dus la alt nivel. Are o colecție pentru cupluri și mi se par suuuper cute, iar în perioada asta are și ceva reduceri. Materialele sunt unele calitative, iar textele sunt super faine. Povestea lui a început din pandemie și se pare că i-a adus succesul. Bine, nici nu avea cum altfel, pentru că face niște tricouri super cool!

Credits: Neculai Stanciu

Seturile de la Qcosmetice nu lipsesc nici de această dată din lista de cadouri. Pentru mine rămân the best și o să le ofer de fiecare dată când am ocazia. Au și o nouă gamă care e super tare și arată și foarte fain, însă seturile mi se par foarte accesibile la preț și foarte utile. Au tot ceea ce are nevoie o femeie atunci când vine vorba de skincare.

Noua gamă Q Cosmetice – Youth Water

Bijuteriile finuțe sunt în trend și am găsit câteva modele la Teilor (click here) din aur galben de 14K, care sunt foarte delicate și potrivite pentru orice femeie. Am mai găsit câteva foarte interesante la Mosselle.ro, un site pe care l-am descoperit de curând, dar care are modele superbe de bijuterii, foarte actuale și foarte accesibile (click here). Accesoriile sunt acel aer care le fac pe femei diferite și misterioase, iar bijuteriile de la Moselle reușesc cu brio.

Credits: MOSSELLE Jewelry – repost from @dianaaalazar

Produsele homewear au fost la mare căutare în 2020 și continua să fie și în 2021, iar majoritatea femeilor își doresc să fie aranjate chiar și atunci când stau în casă. Ioana Grama a creat treninguri superbe, care pot fi purtate atât în casă, cât și pe stradă. Au culori super vesele și pe lângă materialele calitative și modelul cool, au și un packaging wow (click here).

Credits: Cream Lingerie

Cărțile sunt o investiție pe termen lung, iar cel mai frecvent le cumpăr de pe Elefant sau de pe Stylished Books. Sunt super accesibile și găsești orice tip în funcție de preferințe. Vă las câteva dintre preferatele mele:

Amantele Trecutului – Alexandra Gheorghe

Chiar zilele trecute am descoperit ceva super cute pe Instagram și mi se pare o idee foarte simpatică și de efect, mai exact un tablou cu harta stelelor. Poți alege un moment unic pentru voi, care să prindă culoare și formă cu ajutorul acestui cadou special. Artcover.ro se numește pagina și o să vă las un link aici, poate vă place ideea. Tabloul recreează exact harta cerului din momentul tău special și poate fi personalizat cu mesaje drăguțe care să transmită emoție persoanei dragi.

Credits: Artcover

Pentru fetele pasionate de skincare am găsit ceva super mega wow. Este vorba despre un mini frigider pentru produsele de ingrijire a tenului, astfel încât să fie menținute în condiții optime. Le găsiți la Meloni și cu siguranță va fi super fericită cu un astfel de cadou. Ideea acestor mini frigidere este să ajute la prelungirea vieții produselor de înfrumusețare, mai ales pentru că multe dintre ele ajung să expire înainte de termen din cauza umidității și temperaturilor din baie.

Credits: Meloni

V-am mai recomandat cănile și accesoriile de la Asanorii și o să le recomand de fiecare dată, pentru că arată minunat și pun accent foarte tare pe detalii. De curând au lansat și o colecție nouă, minimalistă, care îmi place foarte mult. Cănile lor sunt super Instagramabile și vin împachetate foarte frumos, deci sunt perfecte pentru a fi oferite cadou.

Credits: Asanorii

La categoria seturi, fie de parfumuri, fie de produse de îngrijire, găsiți o mulțime de variante, atât pe Emag, cât și pe Elefant și o să vă las câteva variante accesibile, dar și foarte bune, în același timp.

Set Ritual of DAO

La capitolul acesta de parfumuri și seturi am scris un articol cu un top al preferatelor mele, pe care merită să le încercați. Vă las aici link să aruncați o privire, în cazul în care vreți mai multe idei.

Produsele Rituals sunt preferatele mele și puteți alege orice gamă de la ei, pentru că miros genial toate, dar o să vă las ceva super fain tot de la ei. Eu le-am descoperit de curând gama luxury și îmi doresc să vi le arat și vouă.

Credits: Rituals Cosmetics

Doamne, arată divin! Eu am pus deja în coș câteva, să îmi fac stoc. Îmi și imaginez cum arată pe masa din living. Love it, precis e un cadou minunat pentru orice femei care iubește să se răsfețe.

Produsele de makeup sunt perfecte pentru doamnele și domnișoarele care se machiază de regulă, iar atunci când acestea au și un preț wow este win-win. Am descoperit pagina Luxury makeup de la Camelia Crișan și au produse de top, dar la prețuri mult mai mici decât majoritatea magazinelor. Spre exemplu, această paletă de la ANASTASIA BEVERLY HILLS – Soft Glam este atât de versatilă și potrivită oricui. Poți realiza cu ea atât machiaje de seară, cât și de zi. Eu am folosit-o la cursul de makeup pe care l-am făcut și a fost printre paletele care mi-au atras atenția (promit să fac un articol despre top palete preferate pe viitor). O altă paletă minunată, pe care o găsiți la ei este Huda Beauty Paleta Mercury Retrograde, pe care am achiziționat-o și eu. Tot la ei pe site găsiți o mulțime de produse Moroccanoil care sunt super bune.

Accesoriile cu care putem obține fie bucle lejere, fie volum extrem, sau păr perfect drept sunt o idee foarte bună și se potrivesc în majoritatea cazurilor, iar Babyliss știe să facă o treabă excelentă:

Mă uitam zilele trecute pe Fashion Days și am descoperit cardurile cadou, pe care le poți oferi în cazul în care nu te simți inspirat și vrei ca persoana dragă să își aleagă ceea ce ii place. Dacă vă doriți totuși să alegeți ceva care să reprezinte o amintire, vă las aici câteva idei de cadouri pe care le puteți achiziționa de pe Fashion Days:

Găsiți la ei pe site o mulțime de lucruri, însă eu v-am dat câteva recomandări cu produse care mi-au atras mie atenția.

Gențile sunt un accesoriu care nu lipsește din niciun dressing și din niciun outfit, așa că sunt o idee grozavă de cadou, iar pe WeVelvet am găsit o mulțime de variante super cool și la modă.

Amintirile rămân cel mai frumos cadou, rămân acolo în suflet pentru totdeauna, iar pe Activitati-cadou.ro am găsit o mulțime de activități de neuitat, experiențe unice:

O altă idee minunată pentru a face persoana dragă fericită sunt cursurile de formare, iar la DallesGo puteți găsi o mulțime, în diferite domenii:

  • Cooking
  • Beauty
  • Fashion
  • Design interior
  • Design floral
  • Dezvoltare personală
  • Marketing online
  • Business

Dragii mei, bucurați-vă unii de alții, profitați de toate momentele împreună și apreciați-le la maxim. Probabil după ultimul an ne-am dat seama din ce în ce mai mult cât de important este să ne avem unii pe alții. Sper că recomandările mele să vă ajute să ii faceți și mai fericiți pe cei apropiați și vă aștept pe pagina mea de Instagram, sau în secțiunea de comentarii a blogului pentru mai multe idei și recomandări.

Vă pupicesc,

Blondie.