Părerea mea despre produsele ElishaCoy part. 5

Hei hei, frumușei! Mi-am pregătit o cafea delicioasă, așa cum vă arat de fiecare dată pe Instagram și m-am pus pe scris. Mă relaxează foarte tare și mi-am propus pentru anul 2021 să fiu mult mai dedicată vouă, să fiu mai prezentă aici și să vă povestesc cât mai multe lucruri. Sunt o mulțime de subiecte pe care mi-aș dori să le abordez, dar e destul de greu când te împarți intre a fi mamă, a studia, a lucra și a te relaxa.

-Do you have any hobbies?

-Yes, skincare

Dacă m-ați fi întrebat acum doi ani ce produse de skincare folosesc, nu aș fi avut mare lucru să vă spun, poate o cremă hidratantă, un cleanser și un demachiant. Ei bine, nu m-am îndepărtat foarte tare, deși acum, cu siguranță, rutinele mele sunt mult mai diversificate și mai complexe.

Pentru că ne aflăm încă in plină iarnă, m-am gândit că ar fi fain să vă povestesc despre cum îmi îngrijesc eu tenul in sezonul rece. Vă spuneam mai demult că tenul meu este mixt (gras in zona T și uscat in rest). Ei bine, in perioada rece a anului, tenul meu devine și mai uscat, dacă nu îl îngrijesc corespunzător. Simt cum mi se strânge pielea și chiar nu îmi place senzația, așa că sunt mereu în căutare de soluții de hidratare.

Hydro Save plan – ElishaCoy

Gradele cu minus creează nevoia de o doză suplimentară de hidratare indiferent de tipul de ten pe care îl ai. Chiar dacă în mod normal te-ai fi ferit să aplici produse cu proprietăți mai „grase”, acum e chiar un moment oportun, așa că astăzi discutăm despre gama albastră de la ElishaCoy – Hydro Save plan.

Așa cum suntem atenți la aplicarea SPF-ului atunci când ieșim din casă, așa ar trebui să fim atenți și la îngrijirea tenului în sezonul rece.

Mi-am achiziționat mai demult produsele, pentru că îmi place să am mini stocuri, astfel încât să nu rămân niciodată fără. Le-am luat fix pentru acest anotimp, fiind sigură că vor funcționa și m-am gândit că este timpul să revin cu un feedback, în cazul în care vă confruntați cu aceeași problemă ca a mea și anume, tenul uscat.

Primul produs despre care vreau să vă povestesc este chiar crema pentru față, Hydro Save Plan Cream ce vine într-un recipient de 50 ml și conține trehaloza extrasă din cactus, glyceryl glucoside extrasă din trandafir din Ierihon și panthenol.

Wow, asta vă pot spune! Dacă acum ceva timp vă povesteam că prefer crema cu melc, ei bine, aceasta o întrece, din punctul meu de vedere și raportat la nevoile mele. Este extrem de hidratantă și este atât de fină și lasă pielea catifelată. Îmi place enorm că intră foarte rapid în piele și este absorbită complet, deci nu există posibilitatea să rămâi cu un ten lipicios sau să îți creeze disconfort.

Eu o integrez în ambele rutine, în funcție de nevoie. Dacă spre exemplu simt că pielea este elastică, hidratată și plină de viață, aplic ceva mai light. Dacă simt că este uscată sau dacă știu că am de gând să ies din casă și să am contact cu aerul rece, o aplic pe aceasta. Îmi place și o recomand cu toată încrederea persoanelor care au tenul uscat. Eu am testat-o prima dată din mostrele pe care le oferă cei la Q cosmetice la absolut toate comenzile și am spus : trebuie să o am, clar!

Al doilea produs pe care l-am achiziționat din gama aceasta este Hydro Save Plan Cleanser , pentru că am făcut o pasiune pentru cleansere și efectiv le-am încercat pe toate.

Lasă pielea hidratată datorită ingredientelor precum trehaloza și glyceryl glocoside. Conține exfolianți naturali din extract de papaya și acid salicilic din coajă de salcie albă. Îmi place pentru că îmi curăță tenul in profunzime și se simte foarte curat după aceea, efectiv nu am ce să ii reproșez. Este un produs bun, care își face treaba perfect, însă dacă ar fi să fac un top al celor încercate de la ei, până in prezent, acesta se situează undeva pe locul 2. Cel din gama cu extract de melc mi se potrivește mult mai bine, parcă îmi lasă pielea mai fresh. Deci, pe primul loc ar fi cel din gama cu extract de melc, iar pe locul 3 ar fi cel din gama roz.

În general, îl integrez în rutinele de seară, atunci când folosesc și crema din aceeași gamă, iar împreună au un rezultat excelent. Vă recomand să testați mostrele pe care le primiți, pentru că v-ar fi de mare ajutor, în cazul în care vreți să mai încercați si alte produse de ale lor. Eu așa le-am descoperit pe acestea, altfel, nefiind atât de mult promovate în mediul online, nu m-aș fi gândit vreodată să le achiziționez. Dar vă spun un lucru sincer, merită să le achiziționați dacă aveți nevoie de hidratare intensă.

Al treilea produs pe care îl am din această gamă, dar și ultimul de altfel, este Hydro Save Plan Emulsion care vine într-un recipient de 125 ml și iți va ajunge foarte mult timp, cu siguranță.

Acest produs are efecte miraculoase pentru mine, hidratează intens și vine perfect în completarea celorlalte două produse. Aceasta conține trehaloza extrasă din cactus, glyceryl glucoside extrasă din trandafir din Ierihon și panthenol care ajută hidratarea.

În general, o emulsie ar trebui folosită ca un pas final în rutina ta de îngrijire a pielii, așa că o aplic în rutina de seară de cele mai multe ori, însă înainte de crema hidratantă. După ce aplic fiecare produs, aștept în jur de 10 minute pentru a intra complet în piele. Este incredibil de hidratantă, nu blochează și nu lasă o peliculă grasă la suprafața pielii.

Prea multe lucruri nu sunt de spus, mi-aș dori să am posibilitatea să vă ofer la fiecare în parte produsele, să le puteți încerca, pentru a vă da seama cât de bune sunt și cât de hidratante sunt. Tenul meu trece prin cea mai frumoasă perioadă a lui, este în cea mai bună formă. Nu am nicio imperfecțiune care să mă deranjeze în mod special, poate doar câte un coșuleț în perioadele enervante ale lunii. Știți voi la ce mă refer, însă în rest, este așa cum îmi place mie și asta se datorează produselor pe care le folosesc și rutinei pe care o am.

Dragii mei, vă recomand să vă creați un program, să respectați reguli și cu siguranță vă veți puteți bucura de un ten impecabil. Puteți citi si celelalte articole ale mele despre produsele ElishaCoy: despre gama cu extract de melc, gama cu caviar, pudra, gama roz, sau Gold luxury poate vă ajută feedback-ul meu (v-am lăsat link către fiecare în parte).

Vă pupicesc,