Părerea mea despre produsele ElishaCoy part. 2

Hello drăguțeilor! Așa cum v-am povestit în articolul trecut, am reușit să îmi mai achiziționez câteva produse de la Elisha Coy, de pe site-ul celor de la Q Cosmetice Coreene, așa cum bine știți. Sunt renumiți pentru produsele coreene de super calitate și pentru stocurile epuizate încă din primele ore.

Vă dau un pont dacă vreți să găsiți produsele pe stoc, căci eu m-am chinuit aproximativ două luni să comand ceea ce îmi doream și încă nu le-am găsit chiar pe toate. Vă puteți pune notificare prin e-mail pentru fiecare produs dorit și astfel veți fi anunțați instant cum acestea revin în stoc.

Astăzi, o să vă povestesc despre două produse, din game diferite și pentru nevoi diferite. Pe unul dintre ele l-am cumpărat și pe unul l-am primit, însă m-ați tot întrebat despre ele imediat după ce le-am postat pe Instagram. Ați votat pentru un articol despre ele, așa că uitați-mă aici, la datorie pentru voi!

Vreau să vorbesc prima dată despre produsul pe care l-am achiziționat personal, căci toate curiozitățile voastre au fost în special pentru acesta. Este vorba despre crema pentru conturul ochilor, Skin Refining Snail Eye Balm, un produs pe care îl urmăream de super mult timp și de care sunt mega mulțumită.

De ce îmi place, la ce ajută și de ce am achiziționat acest produs?

„Conține extract de melc în proporție de 40%, regenerează pielea din jurul ochiilor și estompează ridurile fine. Conținutul de arbutină și haloxyl ajută pielea să lupte împotriva radicalilor liberi și combate cearcănele. Complexul de 8 extracte din plante revitalizează și reduce inflamația.” așa descriu cei de la Q Cosmetice acest produs.

De ce l-am achiziționat?

Am auzit super multe despre gama cu extract de melc, mai ales că sunt foarte bune și că mă voi îndrăgosti de ele cu siguranță. Am câteva prietene care le foloseau de mai bine de 4 luni în momentul în care m-am hotărât eu să le achiziționez, daaar, bineînțeles că stocurile s-au lăsat așteptate și nu am reușit să le cumpăr fix când mi-am dorit eu. M-am înarmat cu ambiție și răbdare și le-am așteptat cu inima la gură. Faptul că mi-au fost recomandate de oameni dragi mie, de prietenele mele, mi-a oferit încredere mai mare, însă le văzusem și la Christina Ich și am zis: trebuie să le am!

Aveam nevoie de o cremă pentru conturul ochilor, căci simțeam zona respectivă super uscată și machiajul meu se strângea foarte urât și în plus ajung la vârsta de 25 de ani și îmi doresc să previn orice urmă de stres, oboseală și înaintare în vârstă. La vârsta aceasta cu siguranță nu avem riduri, sau alte semne de îmbătrânire, însă eu sunt de părere că trebuie să ne îngrijim pielea, să evităm cât mai mult timp apariția semnelor. Nu îmi doresc să ajung la 30 de ani și să îmi dau seama că este prea târziu pentru a mai face ceva, ci pur și simplu să îmi creez o rutină încă de acum, astfel încât pielea mea să arate cât mai bine.

De ce îmi place?

Extractul de melc ajută la hidratare, elasticitate și luminozitatea pielii ochilor, care este foarte delicată și subțire. Îmi place maxim pentru că hidratează foarte foarte bine zona, nu rămâne deloc lipicioasă și se absoarbe instant. Îmi simt ochii mult mai odihniți după aplicare, iar cearcănele parcă nu mai sunt atât de evidente. Mie îmi dă impresia că aplicată înainte de machiaj oferă senzația aceea a ochilor super odihniți și asta mă face să o iubesc maxim, pentru că am tot căutat un produs care să mă ajute să mai ascund urmele oboselii. Vă dați seama că nu ajută la dispariția totală a cearcănelor, nu există o astfel de cremă sau un astfel de produs miraculos.

Cremele cu melc, în general, sunt cunoscute pentru proprietățile de regenerare și calmare. Eu o folosesc seara, în mod normal, căci mi se pare puțin mai grasă și mai hidratantă, iar dimineața folosesc ceva mai light. În cazul în care somnul meu nu a fost odihnitor și relaxant, iar semnele oboselii se văd, o folosesc și dimineața.

Al doilea produs despre care vreau să vă povestesc este cel pe care l-am primit, tot de la Elisha Coy. Este vorba despre 24K Gold Luxury First Serum, iar cei de la Q Cosmetice îl descriu așa: „Conține 80,7% extract de Lonicera Japonica (caprifoi), hidratează și conferă fermitate tenului. Particulele de aur de 24k stimulează circulația și ameliorează simptomele de îmbătrânire. Serul are efect de iluminare și redă vitalitatea tenului.”

Eu îl folosesc în rutina de dimineață, pentru că mi se pare mai fresh și simt că nu îmi încarcă tenul absolut deloc. Îl aplic pe paduri demachiante, într-o cantitate potrivită, astfel încât să îmi ajungă pentru întreaga față, dar și pentru gât. Îmi place enorm pentru că hidratează foarte bine și oferă un glow minunat tenului.

Așa cum v-am precizat mai sus, îl aplic dimineața, pe tenul curat (după ce l-am demachiat și curățat cu cleanser). De ce dimineața? Pentru că îmi dă senzația de ten odihnit, relaxat, cu un healthy glow pe care nu l-am mai obținut de la niciun produs, iar faptul că tenul nu rămâne gras și încărcat reprezintă un mare plus în cazul în care dorim să aplicăm machiaj după realizarea rutinei de îngrijire.

Sper ca feedback-ul meu să vă fie de folos, în cazul în care sunteți indeciși în alegerea produselor. Pe mine m-a ajutat enorm să urmăresc experiențele altor persoane cu aceste produse, până m-am hotărât să le achiziționez.

Urmează să vă povestesc de alte câteva produse achiziționate de la ei, însă cel mai probabil pe luna viitoare, după ce reușesc să mă conving de rezultatele oferite, astfel încât să vă dau cel mai corect feedback.

Vă pupăcesc,

Blondie.